26, Apr 2019
Manchester is blue. United – City 0-2

United a pierdut Manchester Derby în fața rivalilor de la City și a ratat o nouă oportunitate de a urca pe loc de Liga Campionilor.

Cetățenii lui Guardiola s-au impus cu 2-0 după golurile marcate de Bernardo Silva și Sane, în urma unor greșeli neașteptate și nespecifice lui De Gea.

Mai mult decât atât, rivala din oraș a și făcut un pas imens către al doilea titlu de campioană la rând. De cealaltă parte, diavoli ar fi putut urca pe locul patru, în cazul unui succes.

Elevii lui Solskjaer nu au avut un răspuns foarte bun după meciul groaznic de la Liverpool, împotriva lui Everton.

Oaspeții au dominat partida cu maturitate și s-au impus meritat în fața unei echipe fără vlagă, din nou, și fără o idee clară de joc.

Chiar și așa, Mabhester United și-a creat câteva oportunități de a înscrie, însă și atacanții noștri traversează o perioadă nefastă.

Pentru diavolii lui Ole urmează o partidă extrem de importantă, împotriva lui Chelsea. Un eventual succes ne-ar propulsa din nou cu șanse foarte mari pentru a prinde un loc de Liga Campionilor.

Ținând cont că i-am învins pe “albaștri” deja în 2019, în Cupa Angliei, așteptările noastre sunt cu atât mai mari. Meciul se joacă duminică de la ora 18:30 și va fi în direct pe Telekom Sport.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *