4, Jan 2022
Înfrângere meritată! Man United – Wolverhampton 0-1

Scrisesem în cronica meciului cu Burnley (AICI) că sunt șanse mari ca apărarea lui United, sub comanda lui Ralf Rangnick, să nu fie trecută decât o dată sau deloc într-o partidă. S-a adeverit și împotriva lui Wolves ceea ce spuneam.

În completarea paragrafului, menționam că singura problemă a diavolilor s-ar putea să fie înscrierea golurilor. Aceasta a și fost marea problemă a meciului cu Wolves. Doar două șuturi pe poartă au reușit elevii lui RR, față de 6 ale adversarilor, dintre care unul a fost consemnat de lovitura liberă executată de Bruno Fernandes, în ultimul minut de joc!

Raportul de 3-8 la cornere, 9-19 la ocazii de gol, în favoarea oaspeților, denotă faptul că înfrângerea este, per ansamblu, meritată. Înfrângere care nu a venit pe fondul neșansei, a unor ratări monumentale în atac ori a vreunei greșeli impardonabile în apărare. United a pierdut pe propria-i mână, pe fondul insuficiențelor, însă nu și a calităților. Nu a profitat de șansele –puține, ce-i drept- pe care le-a avut, iar cursul jocului a taxat-o.

În mod normal, în fața unei echipe care îi are în componență pe Ronaldo, Sancho, Rashford, Cavani sau B. Fernandes, adversarii s-ar mulțumi după un punct câștigat. Sigur că diavolii pot acuza neșansa, în mod special la șutul lui Fernandes (68), care a nimerit transversala. Sau, un minut mai târziu, golul lui Ronaldo, anulat corect pentru offside.

Lipsiți de noroc, mingea nu a intrat în plasă decât din piciorul lui Moutinho, cu 8 minute înainte de final. Suficient pentru o echipă să revină pe tabelă, însă nu și în cazul de față. Astfel, acest United al lui Rangnick suferă prima înfrângere sub comanda antrenorului german.

Firește că o victorie nemeritată valora mai mult decât o înfrângere, chit că jocul nu a fost de bun augur. Ba chiar este unul de evitat, de nerepetat pe viitor, altfel șansele de a urca în clasament, mici cum au devenit, se vor risipi cu totul.

Hai United! GGMU!!!

#haiunited #muscro #MUFC

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *