3, Oct 2018
Man United – Valencia 0-0. Mai speriem pe cineva?

Manchester United continuă seria proastă și în Champions League. ”Diavolii roșii” au remizat, scor 0-0, pe teren propriu în fața celor de la Valencia, în etapa a doua din cadrul celei mai importante competiții intercluburi din lume.

Paltonul n-a mai fost cu noroc

Părăsit de o parte dintre jucători, Mourinho n-a fost protejat nici de soartă. Aflat într-o criză de idei, dar mai ales de personalitate în fața jucătorilor, Jose și-a făcut apariția la meci într-un palton care a adus aminte de primii săi ani în Anglia, părând parcă să ceară divinității o soartă mai bună, precum cea de la mijlocul anilor 2000. Desigur, glumim, dar paltonul n-a fost să fie norocos, precum piesa vestimentară devenită celebră la Chelsea, astfel că portughezul a trebuit să se mulțumească cu o remiză.

4-3-3 cu Valencia

Jose a început partida în următoarea formulă:

De Gea – Valencia, Smalling, Bailly, Shaw – Fellaini, Matic, Pogba – Sanchez, Lukaku, Rashford.

Pe parcurs a mai intrat Martial.

[poll id=”2″]

Patru puncte

Manchester United acumulează astfel 4 puncte și se pregătește de duelul cu Juventus, lidera grupei cu 6 puncte din tot atâtea posibile. Valencia e pe 3 cu un punct, iar Young Boys e ultima, cu 0.

Pantru Manchester United urmează o nouă partidă pe teren propriu, în Premier League, împotriva celor de la Newcastle, sâmbătă de la ora 19:30.

GGMU!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *