29, Oct 2018
Man United – Everton 2-1. Caramele cu gust frantuzesc

Manchester United respira. Trupa lui Jose Mourinho a reușit o victorie mai clară decât arată scorul, 2-1, împotriva celor de la Everton.

Diavolii au gustat din caramele, ca un copil care intra pentru prima data intr-un magazin de bomboane.

Francezii nostri, Anthony Martial și Paul Pogba, au marcat golurile într-o partidă în care am practicat un fotbal placut ochiului, dar încă departe de standardele pe care le așteaptă fanii.

Mourinho citeste manutd.ro 🙂

Jose Mourinho a ținut cont de propunerea manutd.ro și a început partida fără Lukaku, cu Rashford vârf împins. Fără atacantul belgian, United a fost o echipă mai combinativa, mai dinamică, mai rapidă, mai spectaculoasa.

De Gea – Young, Smalling, Lindelof, Shaw – Matic, Fred – Mata, Pogba, Martial – Rashford.

Lăsându-l pe Lukaku pe bancă, Mourinho a dinamizat jocul oferindu-i mai multă libertate lui Pogba. Rashford este un atacant mai mobil decât belgianul, oferindu-le astfel mai multe spații colegilor din spatele lui. Iar Mata, Martial si Pogba au profitat din plin.

Totuși, să nu ne îmbătăm cu apă rece. Everton și-a arătat din nou limitele împotriva unei echipe puternice  Și a pus de puține ori în pericol poarta lui De Gea.

În aceste condiții, diavoli au controlat partida și au deschis scorul în urma unui penalty al lui Pogba.

Martial a punctat pentru 2-0 și putea face diferența și mai mare dacă pe finalul partidei nu rata singur cu portarul Pickford.

În urma acestui rezultat, Manchester United a urcat pe locul 8 cu 17 puncte, cu 5 mai puțin decât ultimul loc de Champions League, ocupat de Arsenal.

Următorul joc pentru elevii lui Jose Mourinho va fi sambătă, în deplasare, la Bournemourh.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *