21, Oct 2021
U-N-I-T-E-D! Man United – Atalanta 3-2

Manchester United o bate pe Atalanta după un nou meci nebun pe Old Trafford. Dar ce final frumos. ”Diavolii” reușesc astfel a doua victorie a sezonului în Champions League, scor 3-2.

Precum ne-a obișnuit în ultimul sezon și startul acestei ediții, United primește prima gol. Iar împotriva Atalantei nu a fost doar unul, ci două. Dar Solskjaer și băieții săi nu s-au impacientat după reușitele lui Pasalic și Demiral, pentru că au jucat bine prima repriză.

În ciuda rezultatului de pe tabelă de la pauză, United a arătat momente bune de joc. Dacă Rashford era mai eficient am fi putut marca de cel puțin două ori prin Marcus, prin faze trase la indigo. Pasă în spatele apărării adverse, Rashford își pune în evidență viteza, rămâne singur cu portarul, dar ratează în ambele dăți.

Între cele două ocazii ale numărului 10, Fred a mai avut și el două oportunități uriașe, dar a fost oprit de portar în prima fază și apoi a tras pe lângă.

Actul secund a început cu forcing-ul lui Man United și Rashford și-a răscumpărat greșelile din prima parte. Din nou, o fază pe care am văzut-o de atâtea ori sub comanda lui Solskjaer. Bruno trimite o pasă magistrală printre 4 jucători ai lui Atalanta, Marcus sprintează și face 1-2.

Marcus nu l-a mai ierat pe portarul Atalantei a treia oară. Foto: twitter.com/ManUnitedPhotos

”Diavolii” au ambalat în continuare motoarele și Maguire a egalat în urma unei faze prelungite de atac. 2-2 și meciul era deschis. Repriza secundă a fost superbă și United și-a dominat clar adversarul.

Pogba, Cavani și Sancho au intrat pe teren și supremația ”diavolilor” a fost cu atât mai evidentă.

Harry Maguire a adus egalarea pentru United, dar nu cu capul cum ne așteptam. Foto: twitter.com/ManUnitedPhotos

Golul victoriei a venit de la cine altul dacă nu Ronaldo, în minutul 82. Stadionul a erupt, United a câștigat și urcă pe primul loc în grupă la jumătatea partidelor.

Cel mai important e însă maniera în care United a jucat. Băieții au fost încrezători chiar și la 2-0 că pot câștiga și asta s-a văzut în atitudinea lor. Mai e mult până departe, dar acest meci poate fi începutul revenirii ”diavolilor”. Și ce bine ar fi căci urmează un meci cu Liverpool.

Bucurie, Bucurie, bucurie. Foto: twitter.com/ManUnitedPhotos

Trebuie să rezolvăm probleme din defensivă, căci am luat iar gol în urma unor faze în care am pierdut din marcaj omul din bandă. Din nou. Și tot din nou, al doilea gol a venit din fază fixă.

Dar să savurăm această victorie din plin. Robbie Savage, fostul jucătorul al lui Manchester United, a comentat meciul pentru BT Sport și a încheiat transmisiunea într-un mod euforic: ”Mai vreau să spun doar două vorbe: Viva Ronaldo. Noapte bună!”.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *