23, Jan 2020
Mai departe de Stretford, mai aproape de End! Man United – Burnley 0-2

Nick Pope se pregătește să degajeze. Este minutul 85 iar suporterii lui United se înghesuie spre iesire. Camera este la nivelul solului, în spatele porții lui Nick. Sub formă de titlu, este surprinsă și o parte din tribuna de vizavi. Stretford End.

Cum Manchester United a pierdut meciul din runda a 24-a, 0-2 cu Burnley, visul de a termina în Top 4 pare din ce în ce mai departe.

Nu s-a produs schimbarea despre care vorbeam în articolul precedent. La fel ca în etapa din urmă cu patru zile, United joacă mai promițător, creează mai mult, însă irosește ce clădește, iar pietrele cad tocmai unde doare mai tare.

De altfel, a primit gol cu șase minute înainte de pauză, cu puțin timp de reacție înainte de a-l înfrunta pe Solskjaer la cabine. Pus în fața situației de a nu avea ce să schimbe, căci Lingard a depășit perioada când era o certitudine, Ole muta cu Mason, care rămâne singurul care poate schimba soarta partidei.

Firește, este trimis în luptă încă din primul minut al părții secunde, de unde, însă, lipsesc Pogba, McTominay, Lindelof și Rashford. De unul singur, Martial a părut, încă o dată, cel mai neexperimentat jucător din lotul lui United, irosind cele mai mari ocazii ale diavolilor!

Stretford End sau doar end?

Împinși de la spate de Maguire, noul căpitan după plecarea lui Young, United nu s-a trezit timp iar Rodriguez a marcat pentru 0-2, la zece minute de la reluare!

Despre Pogba se scrie săptămânal că este transferat, pentru ca mai apoi să declare că este fericit pe deplin. De Gea este cel mai scump, însă, în același amestec, cel mai contestat. Clasările pe primele poziții se află la pași de uriaș distanță. United nu-și spală nici rufele, însă nici rușinea în public!

A fost o nouă evoluție dezamăgitoare la finalizare, semn ca Rashford ne lipsește enorm.

Dar și semn, sperăm că Woodward vede și el, că avem nevoie de întăriri. Mai sunt câteva zile până la finalul perioadei de transferuri și parcă ne-ar sta mai bine cu un mijlocaș cu pasa în sânge și un atacant.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *