11, Jun 2021
EURO 2020: 11 jucători ai lui Manchester United merg la CE

Manchester United este reprezentată masiv la Campionatul European 2020 care se desfășoară în această vară. Nu mai puțin de 11 jucători vor fi implicați în cel mai important eveniment fotbalistic al acestei veri. Manutd.ro vă prezintă lista completă a jucătorilor și a grupelor din care fac parte naționalele lor.

Cum România nu s-a calificat, e normal ca ”diavolii roșii” români să-și aleagă alte favorite, iar mulți dintre ei îi vor susține și pe jucătorii lui Manchester United. Așadar, ne-am gândit să vă prezentăm lotul complet al jucătorilor lui Solskjaer care vor fi prezenți la Euro.

În grupa A se află Turcia, Țara Galilor, Elveția și Italia. Manchester United va fi reprezentată de doi jucători în această grupă, ambii în echipa galeză. Daniel James e unul dintre titulari în trupa antrenată de Robert Page. În lotul Țării Galilor se află și Dylan Levitt, 20 de ani, de la academia lui Manchester United.

Italia e una dintre țările gazdă, astfel că va juca toate meciurile din cadrul grupei pe teren propriu. Țara Galilor în schimb se va deplasa la Baku pentru partidele cu Turcia și Elveția și la Roma pentru jocul cu țara gazdă.

În grupa B nu se află niciun fotbalist al lui Manchester United. Echipele sunt Danemarca, Belgia, Finlanda și Rusia.

Grupa C le are în componență pe Olanda, Austria, Ucraina și Macedonia de Nord. Olanda își joacă meciurile pe teren propriu, celelalte partide vor avea loc la București. Donny van de Beek a fost în lotul Frank de Boer, dar în urma unei accidentări va rata turneul final.

Marcus Rashford în duel cu Vlad Chiricheș, amicalul Anglia – România. Sursă foto: manutd.com

Manchester United este cel mai bine reprezentată în grupa D, acolo unde se află Anglia, Scoția, Croația și Cehia. ”Diavolii” au 4 englezi și un scoțian. Henderson, Maguire, Shaw și Rashford vor reprezenta naționala ”The Three Lions”, în timp ce McTominay va fi om de bază pentru Scoția.

Anglia și Scoția sunt țară gazdă. Englezii joacă toate meciurile pe teren propriu, în timpe ce scoțienii se vor deplasa pe Wembley pentru confruntarea fraticidă din Regat.

În grupa E, avem doi jucători. David de Gea va fi în poarta Spaniei, în timp ce Victor Lindelof va conduce defensiva Suediei. Din grupă mai fac parte Polonia și Slovacia.

Grupa F e grupa de foc a acestei competiții. Campioanele ultimelor 3 competițiie majore inter-țări, Portugalia, 2016, Franța, 2018 și Germania, 2014 se vor lupta pentru calificare. Ungaria va fi cea de-a patra echipă prezentă în grupa F. Bruno Fernandes face parte din lotul Portugaliei, iar Paul Pogba din cel al Franței.

Manutd.ro și pagina noastră de facebook vă vor ține la curent cu evoluția ”diavolilor” pe toată durata Campionatului European 2020.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *