12, Apr 2020
INTERVIU! VIDEO. Mesajul nigerianului care locuiește în România și nu ratează niciun meci al lui Manchester United: ”N-am mers la biserică pentru a-i vedea pe diavoli jucând”

Manchester United România vă prezintă astăzi primul interviu de pe site, o poveste interesantă, despre un nigerian din România, care nu ratează niciun meci al echipei favorite, împreună cu ”diavolii roșii” din țară.

Adedapo Taiwo vine din Nigeria, din țara lui Odion Ighalo, ultimul transfer al lui Manchester United. Tânărul a lăsat în urmă plajele însorite din Lagos, pentru aglomeratul București.

În 2018 a lăsat familia la mii de kilometri depărtare și a venit să studieze în România. E la Comunicare și Relații Publice. Îi place Bucureștiul și are în plan să viziteze și alte zone ale țării, atunci când timpul îi va permite.

Deși nu vorbește românește, Adedapo este nelipsit de la meciurile lui Manchester United. Taiwo se întâlnește cu gașca de ”diavoli” de fiecare dată când aceștia se adună în Extra Time, casa fanilor Manchester United din București.

Împreună cu diavolii roșii din București. Foto: arhivă personală

– Care sunt jucătorii tăi preferați de la Manchester United, din toate timpurile?

Mi-au plăcut mereu Rooney, Park Ji Sung și Evra. Primul era un golgheter înăscut, al doilea aducea energie pe terenul de fotbal, iar Evra forță. Toți trei inspirau pasiune pe terenul de fotbal.

De când ești fan Manchester United?

Probabil ca majoritatea fanilor de vârsta mea, din 1999, de la acea finală nemaipomenită, de la Barcelona.

Este acela meciul tău preferat al lui Manchester United?

Oh, nu! Finala din 2008. Și acum îmi amintesc ce tensionat am fost atunci. Și ce bucurie enormă am simțit la final.

Ce jucător al lui Manchester United, din trecut sau din prezent ți-ar plăcea să întâlnești?

Pe Wayne Rooney sau Edwin van der Saar.

– Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut pentru Manchester United?

– Sincer, nu-s prea multe. Poate faptul că odată am decis să nu merg la biserică cu întreaga familie pentru a vedea United jucând. Sau poate când am fugit de la lucru mai devreme ca să-i văd pe diavolii mei. Mi-aduc aminte că după finala de Champions League împotriva Barcelonei m-am îmbătat foarte tare de supărare că am pierdut.

La 37 de ani, Adedapo Taiwo are însă și un mare regret legat de Manchester United: nu a apucat încă să ajungă pe Old Trafford, să simtă atmosfera de pe Teatrul Viselor. Dar promite că ne va spune cum a fost pe stadion, imediat după ce a văzut un meci al echipei favorite, din tribune.

Până atunci însă, Adedapo se bucură de fiecare moment petrecut în țara noastră. E îndrăgostit de sarmale și i-a plăcut Crăciunul la noi în țară. L-a făcut la Buzău, împreună cu un prieten român. Înțelege limba, dar îî vine greu să vorbească. Chiar și așa, a acceptat să trimită un mesaj pentru ”diavolii roșii” din România. Un mesaj valabil pe când pandemia va fi dusă.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *