21, Nov 2021
Înțepați de viespi. Watford – Man United 4-1

”Diavoli roșii” au fost înțepați de ”viespi” și fac un alt pas greșit în Premier League, după 4-1 pe terenul lui Watford. Forma lui Manchester United nu se îmbunătățește deloc și jocul prestat pe Vicarage Road a lăsat din nou de dorit.

Cel puțin în prima repriză, Watford a dominat copios, atât posesia, cât și la numărul de ocazii de gol. Doar lipsa de valoare a gazdelor a făcut ca scorul să fie 2-0 după primele 45 de minute.

Solskjaer face 3 schimbări față de partida cu City și Matic, Rashford și Sancho le iau locul lui Bailly, Fred și Greenwood. Ultimul a lipsit din cauză că a fost testat cu Coronavirus.

Mircea a vândut Dacia lui taică-s-o ca să meargă pe Old Trafford. Povestea savuroasă, în articol. Dă click, nu-ți fie frică, că nu te mușcă husky!

Nebunia a început în minutul 8 când arbitrul a acordat penalty pentru ”viespi”. Bruno încearcă o degajare, lovește balonul greșit, care ajunge în careu, McTominay și King se luptă pentru balon, jucătorul gazdelor e mai rapid și e trântit la pământ.

Penalty. Bate Sarr și De Gea scoate. Femenia e pe fază și marchează, dar se repetă lovitura de la 11m căci doi jucători ai lui Manchester United intră în careu prea repede. Sarr bate pe același colț și De Gea respinge din nou.

Van de Beek readuce speranța…

Totuși, în loc să clădească pe paradele superbe ale lui De Gea, ”diavolii” au fost la fel de apatici și King a deschis scorul în minutul 28. Incursiune în banda stângă a atacului și norvegianul e găsit liber-liber în careu, de unde are o simplă formalitate și îl bate pe De Gea.

Sarr își spală păcatele chiar înainte de pauză și face 2-0. Asta, după ce Rashford putea egala la o pasă superbă a lui Bruno. Mingea trece peste apărarea adversă, Marcus reia din prima, dar Foster respinge.

După pauză de la cabine iese o altă echipă. Și la propriu și la figurat. Intră Van de Beek și Martial, ies Mctominay și Rashford. Scorul se modifică imediat. Centrare Sancho, Ronaldo îi așază mingea pe tavă lui De Beek și ”diavolii” sunt în joc.

Olandezul a avut un joc superb și a dat câteva pase minunate pentru Ronaldo în actul secund. Portughezul a scăpat de două ori singur cu portarul. O dată a și marcat, dar a fost offside. A doua oară a tras în portar.

…și Maguire o ucide.

Și tocmai când ne așezam comfortabil pentru asediul de final al ”diavolilor”, Maguire primește două galbene în 7 minute și e eliminat. Primul a fost relativ ușor acordat, după ce Harry a fost cel faultat inițial.

Cu toate acestea, United joacă bine pentru următoarele 10 minute, mai are o ocazie prin Ronaldo și apoi una prin Bruno, dar jocul se termină teribil.

Watford pune stăpânire pe finalul de meci și mai marchează de două ori spre dezamăgirea fanilor lui United aflați în tribunele de pe Vicarage Road.

Pentru Manchester United urmează o altă partidă importantă, în Liga Campionilor, împotriva lui Villarreal, marți de la ora 19:45.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *