10, Jan 2021
În turul 4! Man United – Watford 1-0

Manchester United s-a calificat în turul 4 din Cupa Angliei după o victorie la limită pe teren propriu în fața lui Watford, scor 1-0, după reușita lui McTominay.

Cel mai important aspect pozitiv după acest meci rămâne calificarea. Poate și faptul că au fost odihniți câțiva jucători care au tras greul în acest sezon, precum Fernandes, care n-a prins niciun minut, Rashford, care a intrat în repriza a doua, pe final sau Maguire. În cazul fundașului, acesta a trebuit să-l înlocuiască pe Bailly, chiar înainte de pauză.

Ivorianul e bine însă. A suferit doar o ușoară lovitură, dar staff-ul medical nu a dorit să riște dat fiind recordul său medical precedent.

McCăpitan

Revenind la meci, diavolii au marcat în minutul 5, prin Scott McTominay, care a și fost căpitan până a intrat pe teren Maguire. După gol Manchester United a părut ca o echipă care trebuie să joace acest meci, dar ar fi preferat să nu-l aibă.

Nu-i de mirare că jocul n-a mers, căci s-au făcut 9 schimbări față de meciul din Cupa Ligii, împotriva lui City. Au rămas în echipă doar Bailly și McTominay.

Henderson – Williams, Bailly, Tuanzebe, Telles – McTominay, Van De Beek – Mata, Lingard, James – Greenwood.

Dar, cel mai important a fost să li se ofere niște minute de joc celor care au evoluat mai puțin și să se obțină și calificare în același timp. Misiune îndeplinită și United își îndreaptă atenția către Premier League acum.

Bailly a fost înlocuit cu două minute înainte de pauză după ce a fost lovit de propriul portar. Henderson a ieșit hotărât să respingă o centrare a unui adversar și l-a lovit cu genunchiul în față pe Bailly. Eric a suferit o ușoară leziune și e disponibil pentru următorul meci.

Tragerea la sorți a meciurilor din turul 4 are loc luni, de la ora 21:00. În același timp se vor trage și partidele din turul 5 al competiției, cel al optimilor de finală.

Pentru ”diavolii roșii” urmează o săptămână la fel de importantă. Marți, de la ora 22:15 jucăm pe terenul lui Burnley, meciul restanță din prima etapă. Apoi, la sfârșit de săptămână, pe 17, dăm piept cu Liverpool, duminică, de la ora 18:30.

Ole’s at the wheel! GGMU!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *