6, May 2019
Clasamentul spune totul! Huddersfield – Man United 1-1

Gata. S-a terminat! Dacă cineva mai spera la Champions League pentru sezonul viitor, totul s-a încheiat acum după Huddersfield – Man United 1-1.

Am înscris repede, prin McTominay și am dominat autoritar prima repriză, dar ne-am relaxat încă o dată prea repede. Gazdele au egalat, iar noi nu am mai reușit să revenim pe tabelă, deși ocazii am avut.

Suntem pe 6, adică doar pe un loc de Europa League. Mai mult decât atât, aventura noastră în a doua competiție valorică din fotbalul european ar putea începe mult mai devreme decât ne-am fi așteptat.

Dacă Watford câștigă finala Cupei Angliei, Man United va fi nevoită să joace tur preliminat pentru a accede în grupele Europa League. Acest meci va fi pe 25 iulie, dată la care United are deja programată o partidă amicală împotriva lui Tottenham, în cadrul turneului estival.

Revenind la partida din Premier League, Ole a început confruntarea cu ultima clasată în următoarea formulă:

De Gea – Young, Jones, Lindelof, Shaw – McTominay, Matic, Pogba – Mata – Rashford și Alexis.

Pe parcurs au intrat Herrera în locul lui Matic, Chong în cel al lui Sanchez și Dalot în schimbul lui Lindelof.

Ne-am făcut încă o dată de râs și meciul cu Huddersfield a fost ultima apariție în tricoul lui Man United pentru o parte dintre jucători. Iar Solskjaer confirmă amar: ”Clasamentul spune totul. Atât merităm”. Trist, dar adevărat.

Mai avem un meci, cel cu Fulham, pe Old Trafford. Sperăm să-i vedem la lucru pe câțiva dintre puștii de perspectivă: Gomez, Garner, Chong sau Greenwood. Și apoi, vacanță plăcută.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *