4, Apr 2022
Halal situație! Man United – Leicester 1-1

Există cazuri în care un șut în fund poate însemna un pas înainte. În același timp, un șut în minus poate duce la un loc mai jos în clasament. Se prea poate ca asta să fi lipsit pentru o victorie. La capătul unei partide echilibrate, doar norocul ar fi putut face diferența între învingătoare și învinsă.

United câștigă numai un punct într-unul dintre puținele meciuri pe care le dispută fără să-l aibă în componență pe Ronaldo. Un rezultat de egalitate tras de păr, în condițiile în care reușita lui Maddison din final a fost anulată.

Nimic diferit față de cum a arătat în (aproape) fiecare rundă din acest sezon. Pentru a nu strica tradiția, diavolii s-au chinuit și cu Leicester, echipă care îi învinsese în tur. Atunci a fost 4-2 și era unul dintre ultimele meciuri cu Solskjaer pe bancă, acum probabil că reprezintă al 9-lea meci din coadă pentru Rangnick, căruia nu i se va prelungi contractul care expiră la finele acestui sezon. Slavă Domnului!

Situația din clasament se complică, căci cele 51 de puncte acumulate în 30 de meciuri nu sunt de ajuns nici măcar pentru locul 6! În cazul în care Arsenal învinge în cele două restanțe, ar putea fi 9 lungimi între locul 4 și Manchester United. Adică o situație aproape imposibilă pentru a mai spera la ceva măreț. Ceea ce Solskjaer părea că va scoate la suprafață, se scufundă încet și sigur sub comanda lui RR. Halal situație!

Hai United! GGMU!!!

#haiunited #muscro #MUFC

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *