21, Feb 2020
Avantaj – gol în deplasare. Clube Brugge – Manchester United 1-1

Manchester United a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în optimile de finală ale Europa League, după meciul tur de la Brugge. Diavolii lui Solskjaer au reușit un gol în deplasare și pornesc ca favoriți la meciul retur de pe Old Trafford.

Cu 7 meciuri în următoarele 21 de zile la orizont, Solskjaer a decis să facă mai multe schimbări în primul 11. Dalot, Lindelof, Pereira, Lingard și Mata au intrat în formula de start.

Meciul n-a fost unul electrizant, dar chiar și în ciuda vremii, ploaie torențală pe toată perioada primei reprize, cele două formații și-au creat câteva oportunități de a marca.

Shaw a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Foto: uefa.com

Dennis, pericol public

Golurile au venit însă după niște erori de curtea școlii. Mai întâi arbitrul a dat mingea gazdelor deși trebuia să fie corner pentru United. Mignolet a repus repede, când încă balonul era în mișcare. Pasă perfectă pentru Dennis, care a profitat și de ieșirea aiurea din poartă a lui Romero și l-a lobat pe portarul argentinian. 1-0.

E primul gol primit de Manchester United după 4 partide în care a închis poarta.

Diavolii au replicat prin Martial. Francezul a profitat de greșeala fundașului său de marcaj, i-a furat acestuia mingea după o arungare de la margine, a sprintat spre poartă și l-a învins pe Mignolet. În 2015 făcuse la fel, la primul său meci în tricoul lui United, în derbiul cu Liverpool.

Avantaj – gol în deplasare

După pauză ploaia s-a mai liniștit și jocul s-a ridicat în nivel. După două ocazii de gol ale gazdelor, United a replicat prin bara lui Martial și o pasă de gol respinsă in-extremis de belgieni a aceluiași Anthony, către Mata.

Intrarea lui Bruno a schimbat jocul în bine pentru United. Foto: uefa.com

Apoi au intrat pe teren Fernandes și Fred, iar United a pus stăpânire pe joc, fără însă să valorificare asta și pe tabelă. Chiar și așa, avem avantajul golului în deplasare și al propriului teren la returul de peste 6 zile.

Iar Ole crede că oaspeții vor trebui să marcheze de două ori la Manchester pentru a spera la calificare. Sunteți de acord cu antrenorul norvegian?

Până atunci însă, duminică dăm peste Watford, tot pe Old Trafford și o revanșă după umilința de la Londra ar veni perfect pentru diavoli.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *