27, Sep 2020
Scriem istorie! Rashford + un gol după finalul meciului. Brighton – Manchester United 2-3

Noroc, noroc, noroc. Așa se poate rezuma partida lui Manchester United la Brighton. ”Diavolii” au reușit primele 3 puncte ale sezonului după un meci nebun în care au înscris gol după fluierul de final al meciului.

Trupa lui Solskjaer s-a impus cu 3-2, la finalul unui nou meci foarte prost în care a avut noroc cu carul, gazdele lovind bara de 5 ori pe durata celor 90 de minute de joc. Bruno Fernandes le-a răspuns tăios gazdelor: ”Scopul jocului de fotbal este să dai gol nu să lovești bara”.


Brighton a fost cu siguranță echipa mai bună, mai coerentă în atac și mai ghinionistă. Trossard a lovit bara de trei ori (primul jucător de la Cristiano Ronaldo încoace), iar March și Alzate câte o dată. Ole și-a permis chiar o glumă, la final: ”Noroc că Jose Mourinho nu a fost antrenorul lui Brighton să verifice bara, căci astfel am fi fost în pericol”.

Gazdele au deschis scorul prin Maupay, care a fost destul de nerespectuos la adresa lui De Gea și l-a învins prin Panenka, din penalty-ul scos de Lamptey. Bruno cu faultul.

Gol după terminarea partidei

Norocul diavolilor a fost că au revenit imediat în meci. Dintr-o fază care nu anunța nimic, Dunk își dă autogol sub presiunea lui Maguirea, după un corner.

Singurele minute de fotbal bun jucat de Manchester au fost cele 10 din partea secundă a meciului, după ce arbitrul le-a refuzat gazdelor un penalty. Inițial l-a dat, dar apoi și-a dat seama că Pogba n-a faultat și s-a răzgândit.

Gol după finalul meciului

Manchester United a reacționat ca o echipă mare și Rashford și-a bătut joc practic de apărarea adversă, făcând 2-1. Apoi, Brighton a preluat frâiele din nou, a mai lovit bara de trei ori și a egalat în minutul 94:30.

Dar, apoi s-a petrecut ceva nemaivăzut în fotbalul englez. Dacă era o echipă care să marcheze un gol după fluierul final al arbitrului, aceea nu putea fi alta decât Manchester United, formație recunoscută pentru golurile marcate pe final de meci.

Ultima fază a partidei, lovitură liberă pentru United. Maguire trimite cu capul spre poartă, iar fundașul lui Brighton a respins de pe linia porții. Arbitrul fluieră finalul meciului, iar apoi jucătorii lui Solskjaer protestează. VAR-ul verifică faza și vede că a Maupay a făcut henț, după ce Maguire a lovit cu capul. Penalty pentru United, deși arbitrul a fluierat finalul. Bruno îl execută pe Ryan și United bate cu 3-2.

Bulevard pe dreapta

Final nebune de meci, dar partidă foarte proastă făcută de ai noștri. Cu o așezare descentrată, echipa n-a avut nicio idee în joc, nicio vână. A fost bulevard pe partea dreaptă, cea a lui AwB, pentru că Greenwood nu l-a ajutat deloc în defensivă, astfel că Trossard și March au făcut ce au vrut acolo.

Sunt altfel 3 puncte prețioase, binevenite pentru a ridica moralul elevilor lui Solskjaer. Pentru Manchester United urmează o altă parte împotriva lui Brighton, în Cupa Ligii Angliei, miercuri de la ora 21:45.

Rashford, în cărțile de istorie

Marcus Rashford a marcat golul cu numărul 10.000 din istoria lui Manchester United și va rămâne astfel în memoria fanilore de pe Old Trafford, indiferent cum se va dezvolta cariera sa.

Cu atât mai mult, victoria de pa Amex Stadium a fost a 666-a din istoria clubului. Așadar, un succes diavolesc, am putea spune .

0 – Niciun meci între Brighton și Manchester United nu s-a terminat la egalitate, în Premier League.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.


  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *