21, May 2017
Telefon din viitor

”John Terry se apropie de balon. Poate duce trofeul pe Stamford Bridge. Dar lovește bara! Incredibil! Alunecă și ratează șansa. Urmează Giggs. Giggs trebuie să înscrie! Giggs va marca! Și veteranul lui Man United o face! ”Diavolii” sunt aproape de trofeu. Urmează Anelka. Van der Saar apară și Manchester United este campioana Europei!!!”, se aude la PRO TV.

Oh, stai. Ăsta e alt meci, nu? Normal că e. În fiecare an, pe 21 mai, călătoresc în trecut. În 2008. Sunt deja 9 ani de atunci. Ce seară minunată.

Astăzi, un alt motiv de bucurie. Unul mai reținut însă. Nu e o victorie într-o finală europeană. Aia e programată miercuri. E doar un succes în campionat, în ultima rundă a unui sezon inconstant și frustrant. Dar sunt motive de bucurie. Și, amintindu-ne de trecut, privim cu speranțe spre viitor. Nu-i așa?

Foto: dailymail.co.uk

Am început meciul cu Crystal Palace cu 8 jucători crescuți în academie. Plus Rooney, care e de o viață la noi. Mai mult decât atât, unul dintre debutanți a și marcat. Joshua Harrop a deschis scorul după o pasă de la Pogba, un dribiling frumos în fața fundașilor lui Palace și un șut fără speranțe la colțul lung. Apoi a dat un telefon. O fi din viitor?

Înainte să fie înlocuit și menajat pentru partida de miercuri, Pogba și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Lingard a pasat, fundașul advers a ratat respingerea, iar Paul i-a pedepsit pe ”vulturi”. Și cam atât.

Suntem toți cu gândul la partida împotriva lui Ajax, care trebuie să ne aducă în vitrina cu trofee singura cupă care ne lipsește. Și o va aduce!

Ne auzim miercuri. GGMU

Am ratat ceva din meciul de astăzi? Mai era ceva de punctat?

Man United

Pereira – Fosu-Mensah, Bailly, Jones, Mitchell – McTominay, Tuanzebe, Pogba (43 Carrick) – Lingard (45 Martial), Rooney (86 Gomes), Harrop

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *