15, May 2019
Meci de adio și de bun venit. Manchester United – Cardiff 0-2

Manchester United a încheiat sezonul din Premier League pe un ton dezamăgitor. După o remiza pe terenul ultimei clasate, Huddersfield, ”diavolii” s-au făcut de râs și în fața lui Cardiff, o altă echipă retrogradată și au pierdut cu 0-2.

Ce bine că se termină sezonul, nu?

Ultimul meci al sezonului a însemnat începutul carierei la Manchester United pentru o parte dintre jucători și finalul aventurii pentru alții precum Herrera și Valencia. Dacă cel de-al doilea a prins câteva minutea pe final de meci, spaniolul nici măcar nu a avut posibilitatea de a-și lua rămas bun de la fanii care l-au apreciat. Oricine a avut ideea ca Ander să nu facă parte din lot a gândit foarte prost. Să-i fie rușine!

Tot la ultimul joc s-ar putea afla și Juan Mata sau Andreas Perreira, ale căror contracte expiră pe 30 iunie. Sau Paul Pogba, care nu se află în cele mai bune realții cu fanii.

Pe de altă parte, Greenwood a bifat primul meci ca titular, iar Gomez a prins și el minute pe final de meci. Suflu nou pentru viitor, zice Solskjaer.

Partida în sine n-a fost una deloc atractivă. Ole a început în următoarea formulă:

De Gea – Dalot, Smalling, Jones, Young – Pereira, Mctominay, Pogba – Lingard – Greenwood, Rashford. Pe parcurs au intrat Valencia, Gomez și Martial.

Astfel se încheie încă un sezon dezamăgitor. Urmează o vară lungă și sperăm noi cu multe nume noi. Până atunci, stați pe fir, avem surprize pentru vara asta.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact


  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *