26, Mar 2020
Listă de filme pentru carantina. #manchesterunited

Stai în casă! Nu ieși afară decât dacă este necesar. Te plictisești fără fotbal. Îți venim noi în ajutor. Ești la carantină? Nu știi ce să faci în timpul liber? Îți recomandăm noi câteva filme despre fotbal și Manchester United.

Zilele următoare vom reveni cu cărți despre același subiect și vom încheia seria cu documentare. Așadar, începem cu filme. Ce filme cu și despre Manchester United știi? Noi venim în ajutorul tău și vă recomandăm următoarele 5 producții.

4 dintre ele au ca subiect Manchester United, iar unul este despre fotbal, nicio legătură cu ”diavolii roșii”, dar este un film senzațional care merită văzut.

1. Looking for Eric

Imaginați-vă că idolul vostru este și psihologul care vă ajută să treceți peste momentele grele din viață. Iar dacă acesta este Eric Cantona și vine cu povești din cariera sa, filmul este cu atât mai interesant.

Foto: npr.org

2. United

Acest film este bazat pe povestea Busby Babes, trupa lui Sir Matt Busby care a decedat în urma accidentului aviatic de la Munchen în 1958. Filmul este inspirat din poveștile supraviețuitorilor sau ale famililor acestora și prezintă secvențe de dinaintea, din timpul accidentului aviatic și de după.

3. The boy who had it all

Este un film de scurt metraj despre Duncan Edwards, un fotbalist considerat complet din toate punctele de vedere, care a murit în tragedia de la Munchen.

4. Believe

Acțiunea se desfășoară în anul 1984 în jurul lui Sir Matt Busby, creatorul cele mai frumoase echipe a lui Manchester United. Filmul prezintă povestea lui Georgie, un puști din Manchester, îndrăgostit de fotbal, care este descoperit de Busby pe străzile din oraș. Georgie îl face pe Sir Matt să renunțe la pensie și să revină în activitate pentru a antrena o echipă de puști talentați și a-i duce pe culmile gloriei.

Foto: hollywoddreporter.com

5. Damned United

Acesta este un film care prezintă aventura lui Bryan Clough la Leeds United, una dintre rivalele istorice ale ”diavolilor roșii”. Producția nu are legătură cu Manchester United, dar este unul dintre filmele de sport care merită urmărite.

Revenim în zilele care urmează cu cărți despre sport, care să vă ajute să treceți peste perioada de autoizolare.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 2
  • De Romania MUSC

Pe aceeaşi temă “Listă de filme pentru carantina. #manchesterunited

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *