3, May 2020
Filme pentru carantina 2.

V-am promis că revenim și cu o listă de documentare despre Manchester United, după ce v-am propus o serie de filme pe aceeași temă.

Mai jos găsiți o listă cu filme documentare despre echipa noastră iubită. Le-am aranjat aleatoriu.

1. The class of ’92 (Clasa ’92)

Cred că nici nu mai are rost să spunem că prezintă povestea de succes, dar până în 1999, a fotbaliștilor care au câștigat FA Cup în 1992, la juniori și care apoi au devenit legende la club.

2. George Best: All by himself (George Best – Despre el)

Documentarul explorează remarcabilă viață a lui George Best, primul fotbalist de la Manchester United care a combinat viața de fotbalist super talentat cu tumultul vieții cotidiene.

3. Rooney: The man behind the goals (Rooney – Omul care dă goluri)

Un film care prezintă viața lui Wayne Rooney. David Beckham and Cristiano Ronaldo se află printre vedetele care vorbesc despre golgheterul all-time al lui Manchester United și al Angliei.

4. Life of Ryan Giggs: The caretaker manager (În viața antrenorului Ryan Giggs)

Dacă ți-a dorit mereu să vezi Old Trafford în spatele camerelor de filmat, acesta e un prilej bun. Documentarul despre Ryan Giggs ca și manager interimar prezintă viața acestuia și filme din arhiva personala a cestuia.

5. Cantona – Return of the king (Întoarcerea regelui)

Un documentar realizat de Skysport în 1995 la revenirea lui Cantona pe teren, în urma suspendării dictate ca urmare a incidentului dintre Eric și fanul lui Crystal Palace.

Sigur că mai sunt destule documentare despre Manchester United. Noi vi le-a prezentat pe cele de mai sus, dar puteți da un ochi și pe:

Dennis Viollet – A United man

My mate, Manchester United

Sir Alex Ferguson – Secrets of succes

Manchester United – Beyond the promise land

The treble

The boy who had it all

A mancunian story

Din păcate majoritatea dintre aceste filme sunt disponibile doar în limba engleză. Chiar și așa, unele sunt disponibile contracost pe platforme precum Amazon Video, care oferă și posibilitatea unei subtitrări.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *