3, Nov 2019
Fenomenul James

Minutul 74. Solskjaer operează prima schimbare- intră numărul 21. Tabela arată că suntem cu trei lungimi peste adversar, zarurile sunt aproape aruncate. Puștiul intră pe teren tocmai când lumea deja vorbea despre primul succes din sezon.

Mingea este condusă de Pogba până aproape de careu. Se oprește și i-o pasează. Lovește pământul cu vârful ghetei, apoi trimite printre picioarele apărătorului, iar mingea se oprește tocmai în plasă. United- patru!

Super-ofertă: ieftin și bun

Șaisprezece minute i-au fost suficiente. Partea uimitoare abia acum urmează: avea să fie singura dată când începea un meci din campionat pe bancă.

“N-am putut niciodată să solicit trei sau patru ani ca să realizez schimbarea”, spunea Sir Alex, ” pentru că la Manchester United nu dispui niciodată de atâta timp, așa că încerci să grăbești lucrurile și chiar sa fii îndrăzneț: folosești jucători tineri, îi testezi.”

Se prea poate ca asta să-i fi spus lui Ole înainte de a-l cumpăra. Pentru cât? În jurul a douăzeci de milioane de euro. Aproape cât salariul lui Pogba de-a lungul unui sezon. Un chilipir, dacă mă întrebați pe mine.

Dar totul s-a petrecut în umbra transferului de la Leicester al lui Maguire și Wan-Bissaka. Însă, îndrăznesc să spun, cel mai bun randament este cel prestat de Daniel. Daniel James. A confirmat din primul minut iar, pe deasupra, a și marcat.

În total, nu una, ci trei mingi au ajuns în fundul plasei datorită lui. Studiați-i stilul și nu-l luați în râs! Puștiul, – cu toate că nu cred că este cel mai potrivit apelativ – știe ce face și o face bine, o face cu seriozitate și capul plecat, iar pentru asta a câștigat admirația celor care se îndoiau și nu-l cunoșteau. Jos pălăria!

Citește si:

3 – goluri a înscris James

21 – de ani este vârsta lui Daniel

22.5 milioane de euro – cota de piață


Glory, Glory Man United!

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *