28, Nov 2018
Fellaini ne trimite în primăvara Champions League! 5 întrebări după victoria chinuită cu Young Boys

Manchester United s-a calificat în primăvara Ligii Campionilor, după ce a trecut cu 1-0 de campioana Elveției, Young Boys, pe teren propriu. Singurul gol al partidei a fost marcat de Fellaini, în minutele de prelungire ale meciului.

Calificarea este însă singurul lucru pozitiv după un alt meci slab făcut de oamenii lui Mourinho. La finalul partidei, exasperat de ușurința cu care elevii săi au irosit puținele ocazii avute, Jose s-a descătușat la golul lui Fellaini și s-a răzbunat pe sticlele de apă.

Evoluția ”diavolilor” este cu atât mai dezamăgitoare cu cât au început partida foarte bine, iar jocul arătat în primele 15 minute a fost unul îmbucurător și încurajator. Dar, entuziasmul s-a stins repede și am văzut o nouă evoluție dezamăgitoare a trupei lui Mourinho.

Îmi tot vine în minte o fază din finalul partidei, când Pogba, intrat și el pe teren după ce a fost rezervă, ajunge în poziție centrală, cu balonul la picior, iar cei 5 jucători din atac stau toți nemișcați, fără să caute să creeze culoare pentru pasă. Trist și dureros a ajuns să arate jocul lui Manchester United.

Mourinho a început partida în următoarea formulă:

De Gea – Valencia, Smalling, Jones, Shaw – Fellaini, Matic, Fred – Lingard, Rashford, Martial. Au intrat pe parcurs Pogba, Lukaku și Mata.

După un astfel de meci, apar mai multe întrebări:

De ce nu a jucat Alexis, cel mai bine plătit jucător din lot?

Ce se întâmplă cu Rashford? Marcus a ratat două oportunități bune și dacă vrea să prindă mai multe minute de joc trebuie să fructifice fiecare oportuinitate care i se dă.

E Jones o soluție pentru defensivă? Phil n-a făcut un meci rău, însă oponenții n-au fost de speriat.

E Fellaini exponențial pentru stilul de joc al lui United?

Era mai bine să mergem în Europa League și să încercăm s-o câștigăm pentru a ne asigura locul în Liga Campionilor pentru la anul sau e mai bine că ne-am calificat din grupele Champions League, în primăvara europeană?

Pentru Manchester United urmează o partidă în deplasare, la Southampton, sâmbătă, de la ora 19:30.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *