17, Feb 2018
FA Cup: Huddersfield vs United. Meciul sezonului pentru “diavoli”

După o săptămână de pauză, ”diavolii” se întorc din nou la treabă. Manchester United se află în fața unui meci extrem de important, care poate fi vital pentru deznodământul final al sezonului. Aș putea zice că este meciul sezonului până acum pentru elevii lui Mourinho.

Numele adversarului nu lasă să se înțeleagă asta, dar partida din Cupa Angliei împotriva lui Huddersfield poate reabilita sezonul sau îl poate încheia de tot.

Meciul sezonului

Trupa lui David Wagner o duce rău de tot. Huddersfield are 4 înfrângeri consecutive, rezultate care au scufundat-o rău de tot în subsol, fiind acum la doar un punct peste primul loc retrogradabil.

Chiar și așa, ”Terrierii” i-au provocat prima înfrângere a sezonului lui United, chiar pe John Smiths Stadium, semn că nici confruntarea din Cupa Angliei nu va fi una de rutina pentru ”diavoli”.

Presiunea este pe umerii jucătorilor lui Mourinho. Manchester United mai contează pentru salvarea sezonului doar pe Cupa Angliei și pe Champions League. O înfrângere, ar însemna eliminarea din prima competiție și automat ar da și mai multă apă la moară contestatarilor tehnicianului portughez. 

Mai mult decât atât, orice alt rezultat decât victoria îi poate afecta pe elevii lui Mourinho și va fi cu atât mai grav cu cât urmează un meci la fel de important în Liga Campionilor, împotriva Sevillei, iar managerul ”diavolilor” cu siguranță că nu-și dorește jucători care să fie cu încrederea la pământ. O înfrângere poate aduce o altă înfrângere și sezonul poate fi compromis total.

Unul da, alții ba

Mourinho are parte și de vești bune înaintea confruntării de la Huddersfield. Eric Bailly, fundașul care i-a lipsit atât de mult din noiembrie încoace, a revenit la antrenamente, dar șansele să joace sunt extrem de mici. Pogba însă va fi pe teren, deși se zvonea după partida de la Newcastle că s-a accidentat ușor.

Pe de altă parte Herrera, Rashford, Fellaini și Ibrahimovic sunt scoși din calcul pentru confruntarea de pe John Smiths Stadium.

Echipa de start

Mourinho a declarat că va aborda foarte serios întâlnirea, astfel că nu ar trebui să fie multe modificări față de cel mai bun 11 pe care-l poate alinia momentan.

De Gea – Valencia, Jones, Smalling, Shaw – Matic, Pogba – Martial, Lingard, Sanchez – Lukaku

Unde se vede meciul?

Partida dintre Huddersfield și Manchester United se joacă sâmbătă de la ora 19:30 și va fi în direct pe DigiSport 2. ”Diavolii” din UK pot vedea partida pe BT Sport.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *