30, Apr 2019
Man United – Chelsea 1-1. Mata, De Gea și Europa League

Manchester United n-a profitat nici de această dată de pașii greșiți ai contracandidatelor și își ia adio, aproape sigur, de la Liga Campionilor pentru sezonul viitor, după 1-1 pe teren propriu cu Chelsea.

Este foarte frustrant ca cel mai bun jucător al tău să te îngroape tocmai atunci când se părea că ești în stare să te ridici și să răzbești după o avalanșă de pumni primiți.

Manchester United a început foarte bine partida cu Chelsea și a deschis scorul repede, prin sărbătoritul Juan Mata, un jucător pe care-l vom regreta mult din vară încolo. Apoi, nu cred că cineva ar fi fost surprins dacă am fi avut 3-0 până în minutul 41.

Ce coincidență! Herrera revine la mijloc și dintr-o dată jocul parcă se leagă mai bine. Dar, stai! N-avem nevoie de el. Să plece gratis la PSG. Nu mai e unul dintre ai nostri pentru că a cerut mai mulți bani. Adică vrea cam aceeași bani ca și vedetele care nu pun nici 50% din sufletul pe care-l pune el pe teren.

Revenind la meci, în finalul primei reprize, bravul De Gea a gafat din nou. La fel ca împotriva Barcelonei, la fel ca împotriva lui Everton. Serios? Chiar îl învinovățim pe David că nu vom prinde noi Champions League? După toate câte le-a făcut pentru noi? Nu suntem normali. Asta e clar.

Din acel moment s-a rupt totul. De la cabine au ieșit doar tricourile lui United purtate de niște mumii îmbrăcate în bancnote scumpe. Prea multe bancnote. Iar pe margine, un antrenor incapabil să-și motiveze jucătorii spre a câștiga un meci care ar fi putut salva sezonul dezamăgitor.

Astfel, Chelsea a revenit în meci și putea chiar câștiga. Dar cineva acolo sus vrea să mai mențină suspansul și meciul s-a terminat 1-1. Însă, mai crede cineva că e posibil să jucăm în Champions League? Nici măcar eu, un optimist incurabil.

Să fie Europa League, zic! Nu-i bai, că doar n-o fi sfârșitul lumii. ”Win, lose, tie. United till I die”.

Dacă mai interesează pe cineva, Bailly s-a rupt și nu mai joacă sezonul ăsta. Să fie sănătos, nu cred că i se va simți lipsa.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *