17, Jun 2020
Europa League – Cand reîncepe competiția și unde se joacă meciurile

UEFA a anunțat în 17 iunie data la care revine Europa League, competiție în care este angrenată și Manchester United. Forul continental a confirmat că meciurile se vor relua după ce se va termina Premier League.

Manchester United a câștigat manșa tur din 16-imile competiției, scor 5-0 împotriva austriecilor de la LASK Linz, ultimul meci oficial jucat de ”diavoli”.

UEFA a confirmat că Europa League se reia pe 5-6 August, dată la care se vor juca manșele retur ale 16-imilor. Manchester United ar trebuie să joace pe Old Trafford contra austriecilor de la Linz, dar forul continental nu a anuțat încă dacă meciurile se vor juca pe teren propriu sau la o locație neutră. Orele de disputare vor fi aceleași, 19:55 și 22:00. Inter-Getafe și Roma – Sevilla vor juca doar un singur meci într-o locație neutră.

Sferturile de finală vor avea loc într-o singură manșă și se vor juca în 10-11 August în 4 orașe din Germania: Koln, Dusseldorf, Duisburg și Gelsenkirchen.

Semifinalele se vor juca în 16-17 August, la o locație nestabilită încă, probabil tot în Germania, tot într-un singur meci, iar finala va avea loc la Koln, pe data de 21 August.

Meciurile s-ar putea juca cu spectatori. UEFA a mai precizat că va colabora cu autoritățile locale din Germania pentru a vedea când și dacă va fi posibil ca meciurile să se joace cu fani în tribune.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 1
  • De Romania MUSC

Pe aceeaşi temă “Europa League – Cand reîncepe competiția și unde se joacă meciurile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *