1, Oct 2018
Etapa a 2-a din Champions League: Valencia atacă Teatrul Viselor

Manchester United revine pe Old Trafford în Champions League și va juca tot împotriva unei echipe spaniole, la fel ca la ultima partidă pe ”Teatrul Viselor”, în optimile de finală ale ediției trecute, când a fost eliminată de Sevilla.

”Diavolii” dau piept cu Valencia, marți de la ora 20:00, în a doua partidă din grupa H, după ce s-au impus pe terenul celor de la Young Boys Berna, în prima rundă.

Cine lipsește?

Jose Mourinho nu se va putea baza pe Marcos Rojo, accidentare de lungă durată, dar nici pe Ander Herrera, Jesse Lingard sau Ashley Young, indisponibili după ultimele partide.

O absență importantă de la reunirea echipei înaintea partidei a fost David De Gea, dar Mourinho n-a dat nicio informație referitoare la acesta, astfel că situația acestuia e incertă.

Unde se vede meciul?

Partida va fi transmisă în România de două televiziuni, cu începere de la ora 22:00: Digisport 2 și Telekom Sport 3. În Marea Britanie partida va fi în direct pe BT Sport.

Votează și tu!

GGMU!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *