22, Nov 2019
Diavolii viitorului 6: Brandon ”Bad Boy” Williams – vine dintr-o familie cu campion mondial la box și are inimă de sud-american

Manchester United n-a avut un start de sezon prea impresionant, dar chiar și așa, unii jucători s-au remarcat în sens pozitiv. Pare greu de crezut că un fotbalist al ”diavolilor roșii” poate fi lădat când echipa se află pe locul 7 după 12 etape, cu doar 16 puncte acumulate.

Brandon Williams este însă unul dintre jucătorii care se află pe buzele tuturor fanilor lui United, după prestațiile din ultimele săptămâni. Puștiul născut pe 3 septembrie 2000 și-a făcut debutul oficial în tricoul ”diavolilor” în partida din Cupa Ligii, împotriva lui Rochdale. Și de atunci a prins 5 meciuri în toate competițile.

În duel cu B. Gilmour (Chelsea) în Cupa Ligii Angliei. Foto: manchestereveningnews.co.uk

Primul meci ca titular a venit împotriva lui Partizan Belgrad, în Europa League. Apoi a mai prins echipa de start împotriva lui AZ Alkmaar, Chelsea, în Cupa Ligii și Brighton, în ultimul meci de campionat.

Iar puștiul a prins cu ambele brațe șansa oferită de Ole Gunnar Solskjaer. Tupeist, fără frică, Brandon nu se sfiește să urce în ofensivă de câte ori are ocazia. Îi place să inainteze cu mingea la picior și dă cel mai bun randament ca și fundaș stânga, deși poate juca la nevoie și pe dreapta.

Debut ca titular în meciul de la Belgrad, împotriva lui Partizan. Foto: uefa.com

Bad boy

Născut mancunian, Williams este la Manchester United de la vârsta de 7 ani și i-a impresionat chiar și pe colegii săi. Rojo și Romero l-au asemănat cu un fotbalist sud-american pentru pasiunea cu care joacă și pentru răutatea pe care o arată pe teren.

Lucru observat de altfel și de fanii lui United, care au postat pe rețelele de socializare mai multe poze în care Williams se încaieră cu adversarul și nu se dă înapoi de la scandal, aducând aminte de un mare mijlocaș al ”diavolilor”, Roy Keane.

Mai întâi i-a dat un cap în gură căpitanului echipei adverse, într-un amical. Apoi l-a trântit în reclamele publicitare pe Hudson-Odoi de la Chelsea, într-un meci în care unul dintre cel mai bine cotați fotbaliști ai formației londoneze n-a mișcat deloc pe banda lui Williams.

B. Williams se încaieră cu N. Maupay (Brighton) în ultimul meci de campionat. Foto: premierleague.com

Ultima mostră de răutate a arătat-o la meciul cu Brighton când s-a luat la harță cu Maupay, fără să fie intimidat deloc de vârsta mai mare a adversarului său.

Boxer în familie

Nu e de mirare, căci vărul lui Brandon Williams este boxer. Pe semne că fundașul de 19 ani al lui United a avut de la cine învăța.

Brandon, alături de vărul său, Zelfa Barrett, campionul mondial la box la categoria cocoș. Foto: Brandon Williams Instagram

Rămâne de văzut dacă Williams va deveni om de bază pentru Manchester United sau dacă o va lua pe urmele lui Blacket, Borthwick-Jackson sau Riley. Cred că Shaw se simte amenințat deja, după evoluțile foarte bune ale mai tânărului său coleg. Iar noi credem că Ashley Young poate ieși liniștit la pensie, acum. Voi ce credeți?

V-am prezentat deja 6 jucători care vor pune cu siguranță umărul la renaștere lui Manchester United. În caz că ați ratat vreo citire, dați click mai jos.

Diavolii viitorului

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 2
  • De Romania MUSC

Pe aceeaşi temă “Diavolii viitorului 6: Brandon ”Bad Boy” Williams – vine dintr-o familie cu campion mondial la box și are inimă de sud-american

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *