20, Oct 2022
Diavolii lui Ten Hag

Asta este Manchester United pe care vrem s-o vedem meci de meci. ”Diavolii” lui Ten Hag au făcut spectacol împotriva lui Tottenham, dar au jucat destul de bine și împotriva lui Newcastle. În meciul de duminică, norocul n-a fost de partea lor, dar ultimele două partide au arătat semne bune. Așa va arăta Manchester United sub comanda lui Ten Hag, o dată ce acesta își va pune amprenta cum trebuie pe echipă.

United a dominat-o de o manieră copioasă pe Newcastle, dar mai ales pe Tottenham. Împotriva lui Spurs am avut pe teren o echipă tipică Ten Hag. Nu scorul ne-a impresionat, ci modul în care jucătorii au evoluat fără balon.

Cunoscut pentru intensitatea cu care își construiește echipele, Conte n-a avut niciun răspuns la pressing-ul devastator al lui Manchester United. De Geea chiar l-a avertizat înainte de meci că ”diavolii” vor juca sus și vor încerca să recupereze mingea cât mai repede. N-a fost cale de a neutraliza atacurile lui United, care nu s-au oprit.

A fost un meci perfect pentru Bruno & Co. Pentru prima dată după multă vreme am jucat ca o echipă, am atacat ca o echipă și mai ales am făcut pressing ca o echipă.

Această atitudine e ceea ce Ten Hag încearcă să împlementeze la United. ”Roșii” nu s-au oprit deloc pe durata celor 90 de minute, iar scorul trebuia să fie și mai sever. N-a fost ziua lui Rashford. Marcus a fost o amenințare continuă pentru fundașii lui Conte, care nu l-au putut opri sub nicio formă. Englezul a jucat foarte bine și împotriva lui Newcastle, de îndată ce a intrat pe teren.

L-a oprit însă Lloris. Portarul francez al lui Spurs a făcut un meci uriaș și a închis poarta în fața lui Rashford, de 3 ori, Fred, Shaw și Bruno câte o dată.

Acesta este Man United pe care ni-l dorim să-l vedem meci de meci, iar dacă Ten Hag va fi lăsat să muncească și va fi sprijinit asta vom primi.

Îi menționăm pe Antony și Bruno care sunt într-o formă bună în ultimele partide, dar și pe Fred sau Shaw.

Hai United! GGMU!!!

#haiunited #muscro #MUFC

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *