1, Jun 2020
”Diavoli”… și pe patru roți

Jucătorii lui Manchester United nu sunt ”diavoli” doar pe terenul de fotbal ci și pe patru roți. Cu salarii astronomice pe lună, fotbaliștii lui Solskjaer își permit orice în materie de lux. Iar când vine vorba despre mașini… nu încape îndoială că aceștia nu se uită la prețuri.

Am adunat în galeria foto de mai jos, câteva fotografii cu bolizii pe care îi conduc starurile lui Manchester United. Dacă unii preferă mașinile puse la dispoziție de club, un Mercedes GLC Coupe AMG, alții conduc mașinile personale de sute de mii de lire sterline.

Colecția ”diavolilor” conține un Aston Martin de 160.000 de lire, Lamborghini de peste 250.000 sau un ”tanc” pe patru roți, Mercedes-AMG G63 făcut la comandă.

Dar și o dubă Mercedes Vito. Da, una dintre vedetele lui Manchester United conduce o dubă. Plătit cu 350.000 de lire pe săptămână, David de Gea merge uneori la antrenament cu o dubă Mercede Vito, care costă în jur de 30.000.

Tu cât de bine știi istoria lui Manchester United în era Premier League? Fă testul de mai jos și află!

QUIZ! Fă testul de cunoștințe generale despre Manchester United

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *