23, Sep 2020
Van de Beek, numărul 20. Olandezul intră direct în Top 3 cei mai rapizi marcatori

Donny van de Beek este singurul transfer realizat de Manchester United în această vară, până acum. Fotbalistul venit de la Ajax a avut un impact imediat în echipa lui Solskjaer.

Gol la debut, direct în Top 3

Olandezul a marcat le meciul de debut, împotriva lui Crystal Palace, dar golul său a fost umbrit de evoluția golegilor săi, iar United a pierdut cu 3-1. Cronica, AICI.

Chiar și așa, reușita din primul meci al sezonului îl propulsează pe o listă selectă cu doar 20 de fotbaliști care au marcat la meciul de debut în tricoul diavolilor roșii.

Foto: 90min.com

Ceilalți 19 sunt:

Mai mult decât atât, Van de Beek a intrat direct pe locul trei în clasamentul celor mai rapide goluri la debut. Dan James și Ole Gunnar Solskjaer împart prima poziție. Ambii au avut nevoie de doar 7 minute pentru a înscrie primul gol în tricoul lui Manchester United.

Van de Beek a fost introdus pe teren în minutul 67 al partidei cu Crystal Palace și a marcat după 13 minute intrând astfel direct pe podium în acest clasament. Al doilea cel mai rapid marcator la debut a fost Nick Powell, care a avut nevoie de 11 minute împotriva lui Wigan, în 2012, conform manutd.com.

Noul număr 34 de la Manchester United a avut o evoluție bună și împotriva celor de la Luton Town, în Cupa Ligii Angliei, meci câștigat de diavoli cu 3-0. Cronica e AICI. Donny a fost desemnat omul meciului de către site-ul oficial al ”diavolilor roșii”.

Câștigă un tricou cu Van de Beek

Intră în competiție și poți câștiga un tricou oficial cu Van de Beek. Află AICI tot ce trebuie să faci.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *