28, Jan 2021
Cu nasul pe sus. Man United – Sheffield United 1-2

Manchester United a început returul din Premier League la fel cum a început și turul, cu o înfrângere pe teren propriu. Cu nasul pe sus, ”diavolii” s-au împiedicat de Sheffield United și au ratat șansa de a urca din nou în fotoliul de lider.

Cât de bine a venit această înfrângere pentru băieți! Trebuia să se întâmple. Ultimele meciuri ne-am desconsiderat adversarul, cu excepția partidelor cu Liverpool, și era s-o pățim pe final de meci.

Sheffield United n-a jucat strălucit, ba chiar a dat două goluri oarecum norocase, dar a reușit o victorie care va trebui să-i trezească pe elevii lui Solskjaer și să-i readucă cu picioarele pe pământ.

Cu nasul pe sus

Despre meci nu sunt multe de zis. Manchester United a făcut unul dintre cele mai slabe partide ale sezonului. O evoluție asemănătoare cu cea împotriva lui Crystal Palace, din prima etapă, însă de această dată sunt de condamnat jucătorii, pentru că au intrat pe teren învingători împotriva formației de pe ultimul loc. Dar și managerul pentru că nu a reușit să-și tempereze elevii și să-i mențină concentrați.

Prea încrezători și deloc dornici să facă efort, ”diavolii” au fost pedepsiți de o echipă arțăgoasă, dar muncitoare și agresivă. Ryan a deschis scorul în prima repriză, după ce Sharp l-a împins evident pe De Gea. Maguire a egalat la începutul celei de-a doua, apoi devierea lui Tuanzebe la șutul lui Burke a băgat mingea sub bara transversală.

Pe final, Ole a forțat cu Cavani și Shaw, menajați, dar și cu Van de Beek. N-am reușit nimic și parcă nici n-am fi meritat. Să fie o mică pedeapsă pentru băieți, căci ajunși în vârful Kilimanjaro au ignorat o mică pală de vânt.

Urmează o partidă cu Arsenal, sâmbătă de la ora 19:30, apoi marți de la ora 22:15 pe Old Trafford împotriva lui Southampton.

Cifre

4 – înfrângeri pe teren propriu are Manchester United, cele mai multe din 2013-2014 de pe vremea lui David Moyes

14 – goluri a primit Manchester United din cornere în ultimele două sezoane

Ole’s at the wheel! GGMU!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *