26, Sep 2017
CSKA Moscova – Man United, o altfel de avancronica: Dragi băieți…

Băieți, miercuri mergeți în orașul în care s-a caștigat pentru ultima oară trofeul Champions League, la Moscova. Să nu ne faceți de rușine! Să dați totul pe teren pentru victorie și pentru fanii din tribună!

Da, da, da! Știu că rusoaicele sunt femei frumoase. Eu zic să nu vă riscați și să vă vedeți doar de fotbal. De ce? Păi cea mai ”prolifică” dintre ele a dat nastere la 69 de copii (de 16 ori gemeni, de 7 ori tripleți și de 4 ori cvadrupleți). Treaba voastră. Nu că nu v-ați permite pensie alimentară, dar nu cred că v-ar plăcea ca ai voștri copii să meargă la școală în Rusia, unde unii dintre profesori sunt plătiți în vodka.

”Keep calm and beat CSKA Moscova”

Puteți ieși la o bere, că o bere nu omoară pe nimeni, dar să nu uitați de ce mergeți la Moscova. Scopul nu e să urcați Marea Britanie în clasamentul țărilor unde se bea cel mai mult. Sunteți departe de ruși. Voi pe 25, ei pe 4. Așa că: ”keep calm and beat CSKA Moscova”.

Mah, nici nu știți cât sunteți de norocoși. Subbotnik-ul a trecut. Dacă vă prindeau rușii pe acolo, în acea zi, vă puneau și pe voi să măturați străzile și să plantați copaci. Voluntar, bineînțeles, așa cum presupune sărbătoarea pe care ei o respectă încă din 1919.

Noh bine, hai, dacă vreți și voi o amintire din Moscova (sigur, nu la fel de mare ca și câștigarea Champions League din 2008), puteți să vă luați de acolo o vulpe, ca animal de companie, că la ruși e voie cu așa ceva.

Mario Fernandes, out

Dragilor, nu trebuie să existe alt rezultat în afara victoriei, mai ales pentru că CSKA Moscova n-a câștigat în ultimele două meciuri jucate. Mai mult decât atât a luat bătaie de la o echipă de care sunt sigur că n-ați auzit Avangard Kursk. Și, colac peste pupăză, l-a pierdut și pe jucătorul numărul 1, Mario Fernandes, care a ieșit accidentat de pe teren în derbiul cu Dinamo Moscova, de duminică.

Așa că, fiți cu ochii-n patru. Vreau victorie, da! Singurul lor mod de a vă face să vă pierdeți concentrarea este să îl trimită pe Eremenko la voi. Dar, voi sunteți băieți deștepți și nu vă lăsați păcăliți de pliculețul de zahăr fin care trebuie inhalat pe nas, da?

Așa că, fără Ibra, Paul și Marcos, Antonio, Marouane si Michael probabil echipa va fi asta la Moscova:

David – Darmian, Eric, Phil, Ashley – Ander, Nemanja – Juan, Henrikh, Tony – Și ăla cu penisul mare… ăăă, scuze Lukaku voiam să zic.

Aaaa…și altceva. Băieții ăia din România se vor întâlni în Infusion să vă vadă. Să faceți bine să le dați motive să bea o bere în plus la final. Și tuturor ălora ce se vor uita la meci pe TelekomSport 4, miercuri de la 21:45, da?

GGMU!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebook, pe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *