3, Nov 2019
Cireșe acre! Bournemouth – Manchester United 1-0

Manchester United a pierdut în etapa a 11-a din Premier League, scor 1-0, pe terenul lui Bournemouth unde gazdele le-au servit cireșe acre.

Deși a început partida foarte bine, United n-a materializat ocaziile create în primele 15 minute ale partidei. Apoi, apele s-au liniștit și Bournemouth a prins curaj.

Gazdele au profitat de prima mare eroare din defensiva lui Solskjaer. Aaron Wan Bissakka a încercat să-i repare greșeala lui Lindelof, dar King l-a păcălit ca pe un începător pe fundașul dreapta al lui United. Atacantul norvegian a pivotat perfect în jurul lui ”SpiderWan Bissakka” și l-a învins pe De Gea fără probleme.

Cireșe acre

În repriza secundă, United a fost incapabilă să creeze presiune, astfel că nu a avut mari ocazii de gol până spre finalul meciului, atunci când Greenwood, servit perfect din lovitură liberă, a nimerit bara.

Deși Martial și Rashford au fost pe teren din primul minut, United n-a impresionat deloc pe fază ofensivă. Cei doi n-au mai creat fazele frumoase din partidele precedente.

Manchester United a oprit astfel seria bună de victorii și nu poate să fie decât mulțumită că urmează pauza internațională după partida cu Brighton, de duminica viitoare.

Între timp, diavolii vor încerca să obțină calificarea în primavara europeană a Europa League, în partida de joi, contra lui Partizan.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *