31, Mar 2019
Chinuitor. Man United – Watford 2-1

Fără să strălucească, Manchester United a reușit o nouă victorie în etapa a 32-a din Premier League, scor 2-1, pe Old Trafford, în fața lui Watford.

”Diavolii” lui Solskjaer au făcut un joc modest, deși antrenorul norvegian a avut la dispoziție aproape tot lotul și a început în următoarea formulă:

De Gea – Young, Smalling, Jones, Shaw – Herrera, Matic, Pogba – Mata, Rashford, Martial.

Formația oaspete a jucat curajos și s-a aventurat în atacat, dar a irosit câteva oportunități bune de a marca. Și, marcă înregistrată Ole, Manchester United a lovit la prima oportunitate.

Shaw l-a servit senzațional pe Rashford, pe culoar, iar vârful lui United nu l-a iertat pe Foster. În minutul 72, Martial a majorat scorul și părea o diferență liniștitoare pentru finalul partidei.

Însă, oaspeții au marcat pe final și ultimele minute au fost pe muchie de cuțit. Chiar și așa, United și-a asigurat victoria și rămâne în luptă pentru un loc în Top 4, mai ales că Tottenham a pierdut pe terenul lui Liverpool.

”Diavolii” au acumulat 61 de puncte, la fel ca Spurs, în timp ce Arsenal și Chelsea au câte 60, cu mențiunea că ”tunarii” au un meci mai puțin.

Pentru Manchester United urmează o partidă la mijlocul săptămânii. Mai exact, marți, Manchester United întâlnește Wolverhampton, echipă care a eliminat-o din sferturile FA Cup, în urmă cu două săptămâni.

Să nu uităm: “Ole is at the wheel”. GGMU

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact


  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *