25, Jun 2023
Ce jurnaliști să urmărim în perioada de transferuri

Când vine vorba despre transferuri în fotbal, putem vorbi de un adevărat carusel. Un club de talia lui Manchester United este conectat cu transferul a sute de fotbaliști pe durata unei perioade de transferuri. Pentru a evita dezamăgirile, urmăriți ghidul de mai jos.

Trăim într-o societate în care rapiditatea informației este prioritară informației corecte și bine documentate. Astfel, multe știri devin false doar din dorința unora dintre părți de a-și crea un avantaj. Vorbim aici de cluburi, agenți sau chiar jucători care împrăștie informații false pentru presă din dorința de a se face cunoscuți, în cazul fotbaliștilor, de a crește suma de transfer, în cazul cluburilor sau agenților.

Cine are cel mai mult de suferit din acest punct de vedere? Fanii, bineînțeles. Mulți dintre jurnaliștii, din dorința de a fi primii, nu mai verifică informația. Din contră, o publică imediat și aceasta ajunge internațională în câteva secunde prin intermediul rețelelor de socializare.

Pentru a evita dezamăgirile și orice repercusiuni cauzate de aceste informații false, ne-am gândit să facem o listă cu jurnaliști, care sunt de încredere și pe care vă recomandăm să-i urmăriți când vine vorba de transferuri.

Am făcut trei categorii importante. În prima intră jurnaliști de top, zeii, cei care pot fi decorați de rege 😊, ca să facem o glumă în ton cu poza acestui material.

În a doua categorie sunt jurnaliștii care atunci când vorbesc despre un transfer înseamnă că interesul este real și că transferul are șanse mari de reușită.

În a treia categorie, am introdus câțiva jurnaliști pe care vi-i recomandăm, atunci când vine vorba despre informații despre Manchester United, nu neapărat transferuri.

Astfel, în prima categorie îi avem pe:

Fabrizio Romano

David Ornstein

În categoria a doua îi avem pe:

Gianluca di Marzio

Simon Stone

Dharmesh Sheth

Sami Mokbel

Mohamed Bouhafsi (Franța)

Mike Verweij (Olanda)

Gerard Romero (Spania, Barcelona)

Jose Felix Diaz (Spania, Real Madrid)

Alfredo Pedulla (Italia)

În categoria a treia i-am pus pe:

Laurie Whitwell

Andy Mitten

Simon Stone

Andy Goldstein

Henry Winter

Desigur, toți dinte cei pe care i-am enumerat mai sus au făcut parte mai întâi din categoria de jurnaliști în care n-ai încredere, dar încet încet și-au făcut un nume prin informațiile bune pe care le-au dat. Astfel, interesul sau chiar un transfer al lui Manchester United poate fi anunțat mai întâi de unul dintre jurnaliștii care nu se află în lista de mai sus.

Vă sfătuim totuși să considerați transferul ca și făcut doar atunci când este anunțat de cele două cluburi.

Hai United! GGMU!!!

#haiunited #muscro #MUFC

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Vasi