5, Dec 2017
Calificare! Gone in 60 seconds

Manchester United și-a asigurat prezența în optimile de finală ale Champions League, de pe primul loc al grupei, după ce a câștigat cu 2-1 în fața lui CSKA Moscova.

Victoria n-a fost una fără emoții, dar a fost rezolvată în decursul a 60 de secunde și United așteaptă cu emoții tragerea la sorți a optimilor, care va avea loc luni.

Gone in 60 seconds

Așa poate fi rezumat meciul de pe Old Trafford, cu Lukaku și Rashford în rolurile lui Nicolas Cage și Angelina Jolie.

United a dominant steril prima parte a jocului, în care și-a creat 3 mari oportunități de gol, dar Lukaku, Rashford și Shaw n-au reușit să marcheze.

Și cum ocazile se răzbună, rușii au dat lovitura pe final de repriză. Gol perfect valabil, pentru că un jucător care iese din teren fără permisiunea arbitrului este considerat în joc în situația unui presupus ofsaid, spune regulamentul UEFA.

Romelu is back

Oamenii lui Mourinho și-au asigurat victoria după două goluri marcate într-un minut. Mai întâi Pogba trimite o pasă superbă peste apărarea adversă, iar Lukaku înscrie oarecum norocos, păcălindu-l pe portarul advers.

Apoi, Rashford încheie partida, după o altă pasă superbă, din partea lui Mata de data asta, și un șut la firul ierbii, la colțul lung. Gone in 60 seconds.

Echipa de rezerve

Mourinho a aliniat un 11 improvizat, mai mult cu gândul la partida cu City, de duminică. Din formula de start de azi, cel mai probabil, nu se vor regăsi în primul 11 împotriva “cetățenilor” decât 4 sau 5 jucători (cei scriși cu bold): Romero – Lindelof, Smalling, Blind, – Valencia (Tuanzebe), Herrera (McTomminay), Pogba, Shaw – Mata, Rashford – Lukaku (Martial).

Shaw revine ca titular

Mourinho l-a introdus in primul 11 pe Luke Shaw. Fundașul stânga a avut un meci foarte bun pe latura ofensivă, dar în plan defensiv a arătat carențe care probabil că-l nemulțumesc și-l îngrijorează în același timp pe Mourinho. Vouă cum vi s-a părut Shaw?

Clasament final

Omul meciului

Din punctul meu de vedere, Rashford a fost cel mai periculos om al nostru și merită titlul de cel mai bun jucător de pe teren.

 

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *