13, Dec 2019
Blitzkrieg. Man United – AZ Alkmaar 4-0

Blitzkrieg pe Old Trafford. Diavolii termină grupa pe primul loc după o victorie categorică, scor 4-0, în fața olandezilor de la AZ Alkmaar.Solskjaer a decis să facă un mix între experiența lui Mata, Young sau Matic și tinerețea lui Garner, Greenwood sau Williams.

Foto: uefa.com

Chiar și așa, în formula de start și-au făcut loc și doi titulari indiscutabili, Maguire și Martial, semn că Solskjaer n-a vrut să riște să termine pe locul 2.

Blitzkrieg

După o primă jumătate de meci în care olandezii au avut mai mult posesia mingii, United și-a dat frâu liber în primele două zeci de minute din mitanul secund. Greenwood de două ori, Mata, din penalty și Young, care a deschis scorul au punctat pentru victoria lejeră a diavolilor, în decurs de doar 11 minute.

Mason Greenwood, golul 4 în meci. Foto: uefa.com

Mason Greenwood (The goal machine) a dat două goluri de adevărat număr 9, iar viitorul sună bine pentru Manchester United. De asemenea, puștiul de doar 18 ani a devenit astfel cel mai tânăr marcator al unei duble pentru diavolii roșii în competițiile europene, depășindu-l pe Wayne Rooney.

Mai trebuie remarcat Ethan Laird, care a intrat foarte curajos în meci, cauzându-i dureri de cap adversarului direct în cele 30 de minute petrecute pe teren și Juan Mata, care a oferit două pase de gol, plus reușita din penalty, șut fără speranțe pentru portarul advers.

Juan Mata. Foto: uefa.com

Deși la doar al șaptelea meci al sezonului, Nemanja Matic a fost stâlpul liniei de mijloc și a dovedit că încă poate fi un jucător util atât timp cât va fi disponibil din punct de vedere medical.

Astfel, Manchester United termină grupa pe prima poziție și își va afla adversarul din primăvara europeană, luni,

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 1
  • De Romania MUSC

Pe aceeaşi temă “Blitzkrieg. Man United – AZ Alkmaar 4-0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *