19, Jan 2022
Cum să cumperi bilete la meciurile lui Manchester United

După cum bine știți, din august 2021 suntem Fan Club Oficial recunoscut de către Manchester United. Pe lângă mândria personală, recunoașterea oficială de către clubul mamă ne aduce și alte beneficii. Cel mai important e acela că putem cumpăra bilete pentru orice meci de campionat, de acasă. Dar cum funcționează, vă întrebați? Vă explicăm mai jos.

În primul rând trebuie menționat că noi suntem o organizație non-guvernamentală și non-profit astfel că toți banii plătiți pe bilete se duc la Manchester United, în Anglia. Noi nu câștigăm nimic din asta.

Cum funcționează procesul?

Manchester United Romania Official Supporters Club, adică noi, are acces la bilete pentru toate partidele de acasă din Premier League. La meciurile din Champions League și Cupa Angliei sau Cupa Ligii Angliei biletele se pot cumpăra de către fiecare utilizator în parte, direct de pe site-ul oficial, AICI.

Ce trebuie tu să faci dacă vrei să mergi la meciuri pe Old Trafford în Premier League? În primul rând trebuie să ai un membership oficial la Manchester United, la club. Sunt trei categorii de abonamente care se pot cumpăra și costă de la 20 de lire, cel mai ieftin până la 60 de lire, cel mai scump. Mai multe detalii, AICI.

După ce ți-ai făcut membership ne contactezi pe noi pentru a te înregistra în fanclubul nostru. Fără a fi pe lista noastră pe care o avem la club nu o să poți cumpăra bilete prin intermediul nostru. Înregistrarea e simplă, avem nevoie doar de numele tău/vostru și de numărul de membership. Noi vom face restul demersurilor.

După ce ai fost trecut pe lista noastră de membri, procesul e simplu. Îți selectezi meciul la care vrei să mergi, locurile și zona din stadion (vezi poza de mai jos) și apoi ne contactezi pe noi ca să facem cererea pentru bilete în numele tău. ATENȚIE. Pentru a depune cererea avem nevoie de numele complet și numărul de membership al persoanei/persoaneloo care va/vor merge la meci. După ce am primit biletele ai la dispoziție 24 de ore pentru a face plata pentru ele. De reținut că locurile se vor aloca în funcție de disponibilitatea de la momentul în care a fost depusă cererea și că noi nu putem garanta că vei primi exact locurile pe care le-ai dorit. Ne poți contacta pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact. Mai mult, ne poți da un email la ticketing@manutd.ro.

Din păcate, prețurile diferă de la meci la meci, astfel că vom ști costul biletului abia în momentul în care vom trimite cererea către club. Dar, te anunțăm înainte să trimitem cererea. Spre exemplu, pentru meciul cu Crystal Palace, la care am fost pentru prima dată în calitate de Fan Club Oficial, am plătit 42 de lire pentru un bilet în zona N4403. Asta și pentru că am trimis cererea când acelea erau singurele locuri disponibile.

După ce se procesează plata, biletele vor fi distribuite imediat către adresa ta de email sau pe cardul digital de membru pe care o să-l primești de la club în momentul în care îți faci membership.

ESTE FOARTE IMPORTANT DE REȚINUT CĂ MOMENTAN, ORICE CERERE PENTRU BILETE SE DEPUNE CU CEL TÂRZIU 8 SĂPTĂMÂNI ÎNAINTE DE MECI. Este o regulă impusă de club, nu de noi.

De asemenea, trebuie menționst că Fan Clubul românesc primește un anumit număr de bilete în funcție de partida pentru care se trimite cerere. Meciurile din Premier League sunt împărțite în 3 categorii: A, B și C. În categoria A intră partidele împotriva echipelor de Top 6, dar numai meciurile care se joacă în timpul weekend-ului. Dacă o confruntare cu o echipă de Top 6 se joacă în timpul săptămânii, atunci meciul cade în categoria B. Tot în categoria B mai sunt partide precum West Ham, Leicester sau Leeds. În categoria C intră toate celelalte partide.

Pentru meciurile din lotul A primim maxim 5 bilete pe meci. Pentru cele din categoria B maxim 10, iar pentru celelalte putem aplica pentru un maxim de 65 de bilete. Toate aceste cifre pot, bineînțeles, fi modificate de club.

Pe viitor vom avea un cont bancar al fanclubului prin care se vor face toate aceste tranzacții. Momentam, pentru că încă experimentăm procesul, totul se face prin președintele fanclubului nostru. Clubul Manchester United a dat acces la website-ul de bilete unei singure persoane pe care a desemnat-o consiliul de administrație al Fan Clubului.

Stați cu ochii pe paginile noastre de social media și pe website căci vă vom anunța la ce meciuri puteți aplica pentru bilete. Dată fiind perioada lungă pentru depunerea de bilete, mai sunt puține partide din acest an pentru care putem aplica așa că trebuie să vă hotărâți și acționați repede.

Hai United! GGMU!!!

#haiunited #muscro #MUFC

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 2
  • De Romania MUSC

Pe aceeaşi temă “Cum să cumperi bilete la meciurile lui Manchester United

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *