2, Mar 2019
Big Rom ne duce înapoi în Big 4

Meci superb pe Old Trafford. Manchester United a câștigat chinuit, dar frumos, împotriva lui Southampton. Big Rom aduce victoria cu 3-2, după un meci nebun.

Fără ca vreun jucător indisponibil să revină pe teren, diavolii au început partida în următoarea formulă:

De Gea – Young, Smalling, Lindelof, Shaw – Pereira, McTominay, Pogba – Rashford, Lukaku și Sanchez.

Lucrurile s-au complicat și mai mult când Alexis a fost nevoit să iasă de pe teren în urma unei accidentări. Asta, după ce Valery a deschis scorul cu un șut senzațional de pe la vreo 35 de metri care a amuțit tribunele gălăgiaose de pe Old Trafford.

Dalot l-a înlocuit pe chilian și a dinamitat jocul lui United. Chiar și așa, diavolii au așteptat până după pauză pentru a reveni pe tabelă. Pereira a egalat cu un șut superb din afara careului, iar Lukaku a tras la indigo primul gol din meciul cu Crystal Palace.

Și când totul părea decis, Prowse trimite o torpilă din lovitură liberă, de la peste 25 de metri și De Gea scoate pentru a doua oară mingea din plasă.

Lukaku a decis partida, cu un gol clasic de atacant. A preluat mingea la marginea careului și a tras la același colți unde s-au marcat și primele trei goluri ale meciului, în stânga portarului, fără ca acesta să poată interveni. Pe final, Pogba și-a permis chiar să irosească un penalti scos de Rashford.

Victoria este cu atât mai importantă cu cât ne urcă din nou pe locul 4 și ne duce la doar o victorie distanță de locul 3, în urma remizei dintre Tottenham și Arsenal.

Manchester United a acumulat 58 de puncte, Arsenal are 57, iar Tottenham a acumulat 61, pe ultima treaptă a podiumului.

Pentru diavolii roșii urmează însă o săptămână foarte importantă. Mergem mai întâi la Paris pentru returul din optimile Ligii Campionilor, unde, pe lângă accidentații de acum nu ne putem baza nici pe Pogba.

Apoi jucăm în deplasare, un meci crucial în lupta pentru locurile de Champions League, duminica viitoare, pe terenul lui Arsenal.

GGMU!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact.


  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *