16, Apr 2019
Înfrânți, dar mândri. Barcelona – Man United 3-0

Suntem triști, dar trebuie să fim și mândri. Manchester United a ajuns în sferturile de finală ale Champions League și a fost eliminată de probabil viitoarea campioană.

După 0-3 pe Camp Nou și 0-4 la general, Manchester United spune adio Ligii Campionilor, parcă cu părere de rău că am întâlnit cel mai tare adversar posibil.

Am jucat mult mai bine în ambele manșe decât o lasă să se înțeleagă scorul, dar e greu să treci de o echipă ca Barcelona când ai pe teren un singur jucător care poate face o preluare ca lumea, în Pogba. Atenție Rashford, McTominay! Puteam marca înaintea lor și meciul era altul.

Vă mai aduceți aminte ultimul meci în care Martial a fost decisiv? Dar Lingard? Vă mai aduceți aminte ultimele 3 partide la rând când Ole a avut tot lotul la dispoziție, fără accidentați?

Și să nu uităm. L-am avut adversar pe Messi, cel mai bun fotbalist din lume la ora actuală. Un Messi care n-a avut nevoie nici măcar de o ocazie de gol pentru a marca. De fapt, Barcelona a marcat în urma unor greșeli ale alor noștri, nu după faze de joc bine construite.

La primul gol s-a fâstâcit Young (un jucător cu suflet mare, dar prea mic pentru astfel de dueluri), iar la al doilea a greșit De Gea. Ce să faci, e și el om? Iar, la urma urmei, nici golul trei n-a fost o fază amețitoare. Coutinho n-a făcut nimic tot meciul în afară de șutul ăla nebun. Și uite așa s-a făcut 3-0.

De Gea – Lindelof, Jones, Smalling, Young – Fred, McTominay, Pogba – Rashford, Lingard, Martial. Au intrat pe parcurs Sanchez, Lukaku și Dalot.

Dar, chiar și așa, după o înfrângere usturătoare ca scor, trebuie să fim mândri de echipa noastră. Să privim către viitor cu speranță și să avem încredere în Ole Gunnar Solskjaer. Barcelona n-a mai fost magică pentru el cu această ocazie, dar cu zâmbetul lui onest ne promite că vom trăi din nou seri magice în Champions League.

Până atunci însă, să nu uităm:

Ole is at the wheel.

GGMU

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *