3, Nov 2021
Mr. Ronaldo Champions League. Atalanta – Man United 2-2

Cristiano Ronaldo a făcut un alt meci mare în Champions League, competiția sa preferată, și Man United continuă pe primul loc în grupa F, după patru meciuri jucate. Mr. Ronaldo Champions League.

”Diavolii roșii” n-au făcut un meci superb, dar rezultatul îi menține într-o poziție exelentă pentru calificare. După 2-2 la Bergamo, Man United e lider cu 7 puncte, la egalitate cu Villarreal. Cele două se întâlnesc în etapa următoare, în Spania.

Meciul n-a fost unul superb. Gazdele au deschis scorul prin Ilic și greșeala uriașă a lui De Gea, iar apoi au dominat posesia în primele 45 de minute. Dar Ronaldo a avut ultimul cuvânt în primul mitan și a egalat chiar înainte de final. 1-1 după 45 de minute.

Pierdere în defensivă

Cu Lindelof accidentat, cu Maguire și Shaw ieșiți din formă, Ole a mai primit o lovitură. Varane s-a accidentat și el, astfel că la jumătatea partidei a trebuit să schimbe sistemul de joc.

În ciuda unui start bun de repriză secundă a lui United, gazdele au marcat la una dintre fazele în care au profitat de naivitatea apărării lui Solskjaer și au făcut 2-1.

Cu toatea astea, Bailly a făcut un meci excelent și cu situația actuală din lot, ivorianul ar trebui să primească o serie de meciuri ca titular.

Rezerve cu aplomb

La polul opus au fost Rashford și Pogba, drept dovadă au și fost scoși de pe teren. Francezul a fost lent și n-a ajutat jocul ofensiv aproape deloc. Mai mult decât atât, a dat câteva pase greșite și și-a pus echipa în pericol.

Deși au jucat doar aproximativ 10 minute, Sancho și Van de Beek în schimb au avut impact imediat ce au intrat pe teren. Sancho a participat activ la golul egalizator al aceluiași Ronaldo. Ce fotbalist! 5 goluri în 4 partide de Liga Campionilor.

Van de Beek putea face 3-2 aproape imediat, dar șutul său a fost parat de Musso și s-a terminat egal. United continuă ca lider în grupă și se pregătește de derbiul cu Manchester City, de sâmbătă, de la prânz.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *