11, Apr 2022
Artificial. Everton – Man United 1-0

Știți melodia lui F-Charm, Artificial? Referenul său zice așa: ”Lumea-i sus pe val ca la carnaval, nimic natural totu-i artificial. Scopul principal? Bucata de cascaval!”. Nu vi se pare că se potrivește de minune situației de la Manchester United?

Lumea-i chiar sus pe val de fiecare dată când joacă United și umple stadionul, dar totul pare atât de artificail în prestațile ”diavolilor” încât nici nu-ți vine să te mai uiți la meciuri.

E greu de imaginat cum de se chinuie United să dea gol când are o forță de atac cu Pogba, Sancho, Bruno, Ronaldo etc!

Everton avea o victorie în ultimele 7 partide și tocmai luase 3 goluri de la Burnley, la mijloc de săptămână. Cu toate acestea, United n-a reușit să marcheze, deși adversara sa a avut 3 zile mai puține pentru pregătire. E primul meci fără gol înscris într-o deplasare, de la o remiză cu Leeds, din urmă cu aproape un an de zile. Și când te gândești că nu demult bătusem recordul de meciuri fără eșec în deplasare.

Rashford a ratat cele mai bune ocazii ale lui United. Foto: premierleague.com

N-a fost nici Rangnick cel mai inspirat. Rashford a fost cel mai periculos om al ”diavolilor” timp de vreo 20 de minute, până când a fost mutat în banda dreaptă și dezorientat total. Ce-i drept, n-a fost ajutat nici de accidentarea lui Fred, fără îndoială cel mai bun și constant om al lui United în ultimele meciuri. În locul său a intrat Pogba. Degeaba.

La final, toți jucătorii, cu excepția lui Sancho, au plecat la vestiare fără a saluta fanii care s-au deplasat la Liverpool. Partea cea mai tristă este că mai sunt 7 etape și unor jucători de-ai lui United nu pare că le pasă de acest club. Vorba melodiei: ”Scopul principal? Bucata de cașcaval”.

Trist, dar chiar așa se vede, din afară, situația de pe Old Trafford. Dacă la fotbal suntem repetenți, în schimb pe facebook, instagram și tik-tok suntem în elită.

Chiar și așa, înfrângerile lui Arsenal și West Ham o țin pe United în viață în drumul către Champions League, chit că Tottenham are 6 puncte avans. Dar, ce calcule să-ți mai faci dacă tu nu poți câștiga meciurile pe care le ai?

Hai United! GGMU!!!

#haiunited #muscro #MUFC

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *