9, May 2021
Adversarul preferat. Aston Villa – Man United 1-3

Manchester United și-a asigurat locul în Top 4, după o nouă victorie în deplasare, scor 3-1 pe terenul lui Aston Villa. Bruno, Greenwood și Cavani au marcat. Este pentru prima dată de la retragerea lui Sir Alex când Manchester United termină în Top 4 doi ani la rând.

Nicio surpriză, United a fost din nou condusă cu 1-0. ”Diavolii” au făcut o singură eroare în prima repriză. Iar gazdele au speculat din plin. Traore l-a învins spectaculos pe Henderson cu un șut în vinclu după o greșeală a lui Lindelof.

United a dominat posesia în prima repriză și chiar dacă a redus turația motoarelor în a doua jumătate a ei, tot a fost la conducerea meciului. McTominay a prins unul dintre cele mai slabe meciuri în tricoul lui United, dar chiar și așa, Pogba a fost foarte bun.

Rashford a arătat ca un fotbalist care are nevoie de meciuri mai tare decât de odihnă.

Aston Villa – adversarul preferat

Meciul a fost rezolvat din nou în repriza secundă. 31 de puncte a adunat Manchester United după ce a fost condusă.

Aston Villa s-a dovedit din nou adversarul preferat pentru ”diavolii roșii”. În ultimele 43 de partide, Man United a pierdut doar o dată în fața ”the villains”. Mai mult decât atât, Villa n-a mai bătut pe Villa Park din 1995 în fața lui United.

Trupa lui Solksjaer stă comfortabil pe locul 2, la 6 puncte peste Chelsea și cu un meci mai puțin jucat. Ceea ce înseamnă că o victorie marți, împotriva ”vulpilor” înseamnă practic locul 2 asigurat.

Urmează o săptămână de foc. Marți joacă împotriva lui Leicester, joi împotriva lui Liverpool, iar apoi contra lui Fulham.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *