19, Apr 2021
5 la rând. Man United – Burnley 3-1

Manchester United a reușit a cincea victorie consecutivă în Premier League pentru prima dată de la perioada cu Solskjaer intermiar, când s-au reușit 6 victorii la rând.

”Diavolii” s-au impus cu 3-1, iar scenariul a fost asemănător cu cel cu care ne-am obișnuit sezonul acesta. Oaspeții au marcat primii după doar 60 de secunde din meci. Minge în adâncime pentru Wood, Henderson iese prost și atacantul lui Burnley trimite cu capul în poartă. VAR-ul s-a uitat la reluare și a considerat că a fost offside.

United și-a creat ocazile mai bune de a marca, dar n-a reușit să deschidă scorul decât în repriza secundă. O fază de atac spectaculoasă a început de la Shaw, a continuat cu Rashford și mica sa cireașă, apoi centrare în careu. Bruno l-a copiat pe Donny din urmă cu două partide, a sărit peste minge și Mason n-a iertat.

5 la rând

Nici n-am apucat să ne bucurăm bine, că oaspeți ne-au și pedepsit. Pe bună dreptate, căci meritau un gol, chit că au jucat foarte agresiv. Tarkowski sare mai bine decât Maguire la un corner și s-a făcut 1-1.

Ole i-a introdus pe Cavani și van de Beek, care și-a sărbători ieri a 24-a aniversare. Iar schimbările sale au fost din nou inspirate. Tot Greenwood a marcat pentru 2-1, cu un șut deviat de un fundaș advers.

Partida a fost încheiată de o nouă fază rapidă și spectaculoasă. Donny a fost la creație și Cavani la finalizare. Alte 3 goluri pentru ”diavoli”, plus alte 3 puncte. 10 peste locul 3 și la 8 puncte distanță de liderul City.

Un aspect important este faptul că pentru prima dată în acest sezon, Ole & Co au la dispoziție o săptămână pentru a pregăti următoarea partidă, de pe terenul lui Leeds. De la începutul campionatului, jucătorii lui Manchester United au jucat în fiecare mijloc de săptămână.

Cifre

19 – victorii are Manchester United în acest sezon, cu una mai multe decât a reușit în precedentul.

4 – Doar Chicharito 2010-2011 și Solskjaer 1998-1999, câte 5 goluri, au reușit mai multe decât Cavani, din postura de rezervă.

Ole’s at the wheel! GGMU!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *