20, May 2021
437 de zile. Manchester United – Fulham

După 436 de zile fanii au avut din nou voie să intre pe Old Trafford. Și cât de frumos e un meci de fotbal cu spectatori în tribune!!! Manchester United – Fulham s-a terminat 1-1. Jucătorii au încercat să ofere mai mult decât trebuia, iar fanii au primit mult mai puțin decât se așteptau.

Elevii lui Solskjaer n-au făcut cel mai bun meci la revenirea spectatorilor în tribune. Peste 10000 de ”diavoli roșii” au asistat la golul sezonului marcat de unul dintre favoriții lor, Edinson Cavani. Bucurie mare, mai ales că aceștia au făcut campanie intensă pe rețelele de socializare pentru a-l convinge pe uruguayan să mai rămână un sezon.

Iar Edinson nu a dezamăgit. Cavani a marcat un gol superb, cu un lob de la 35 de metri de poartă, făcându-le astfel un cadou celor prezență în tribunele Old Trafford.

Fulham însă a egalat pe final de meci și s-a terminat 1-1. ”Meciul acesta va fi ca soneria de dimineață, ne va trezi la viață”, a declarat Solskjaer în vederea finalei Europa League.

În loc să joace fotbalul simplu cu care ne-au încântat de multe ori în acest sezon, jucătorii au încercat un stil mai spectaculos pentru a le oferi și fanilor un motiv în plus de bucurie. Din păcate a ieșit invers și s-a terminat cu o remiză.

Manchester United încheie astfel sezonul 2020-2021 de pe teren propriu, o campanie în care Old Trafford a fost mai degrabă slăbiciunea ”diavolilor” decât fortăreața lor.

28 – de goluri a primit Manchester United pe Old Trafford în acest sezon, cele mai multe din 1962-1963.

25 – Cavani este al 25-lea jucător care marchează 10+ goluri într-un sezon de Premier League. Nicio altă echipă nu mai ajunge la o astfel de cifră.

10 – Manchester United a pierdut 10 puncte în meciurile în care a conduse, pe teren propriu, record negativ absolut în era Premier League.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *