7, Mar 2021
VIDEO! 3 meciuri memorabile pe Etihad

Manchester United a pierdut doar 3 meciuri din cele 8 jucate pe stadionul rivalei de la retragerea lui Sir Alex Ferguson. Pe de altă parte, ”diavolii” au remizat o dată și au câștigat de 4 ori.

Noi am ales 3 dintre ele și vi le aducem aminte pentru că sunt memorabile.

S-a născut un ”diavol”

Primul coincide cu debutul lui Marcus Rashford. Pe 20 martie 2016, Manchester United bătea pe Etihad cu 1-0 cu golul marcat de puștiul de 18 ani, aflat la debut într-un derby al orașului Manchester.

Sărbătoare amânată

Doi ani și ceva mai târziu, Manchester City se pregătea să sărbătorească un nou titlu de campioană. Și ce meci mai frumos se putea decât pe teren propriu în fața rivalei din oraș?

Doar că socotelile de acasă nu sunt la fel cu cele din târg, zice o vorbă românească. După ce a fost condusă cu 2-0, United a întors meciul după două goluri ale lui Pogba și unul al lui Smalling și astfel petrecerea a fost amânată.

MR

În 2019, Rashford și Martial au făcut un meci excelent împotriva lui City, pe Etihad și au adus victoria lui Manchester United cu 2-1. ”Cetățenii” erau în urmărirea liderului Liverpool, în timp ce ”diavolii” vânau un loc în Top 4.

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *