4, Mar 2020
VOT! Cine merită să fie no. 1 în poarta lui Manchester United

David de Gea a avut câteva greșeli majore în acest sezon care au făcut ca ”diavolii” să piardă puncte prețioase în lupta pentru Liga Campinilor. Astfel s-a iscat discuția despre cine ar trebuie să fie no.1 în poarta lui Manchester United. Mai aveți încredere în el?

Chiar și așa, portarul spaniol a fost îngerul păzitor în destule momente și în acest sezon.

Dar, Romero a răspuns mereu pozitiv atunci când i s-a dat ocazia să joace și a avut mereu evoluții bune și constante în FA Cup și Europa League.

Dean Henderson, portarul lui Manchester United împrumutat la Sheffield, face un sezon fabulos și este văzut de mulți ca succesorul lui De Gea. Este momentul să se producă schimbarea?

Legendarul portar al diavolilor, Peter Schmeichel crede că Henderson mai are nevoie de un sezon la nivel înalt pentru a fi pregătit să preia ștafeta de la David.

Voi, ce părere aveți? Cine credeți că ar trebui să fie no.1 în poarta lui Manchester United în sezonul viitor? Votați mai jos!

[yop_poll id=”6″]

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.


  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *