13, Sep 2021
Viva Ronaldo! Man United – Newcastle 4-1

Viva Ronaldo s-a auzit din nou pe Old Trafford după 4503 de zile, adresată chiar destinatarului. Cristiano Ronaldo a avut departe de un al doilea debut de vis în tricoul lui Manchester United. ”Diavolii” s-au impus categoric în fața lui Newcastle și stadionul a celebrat în picioare revenirea legendarului jucător.

Nu se putea un adversar mai bun pentru primul meci de la revenirea lui Ronaldo. Portughezul a marcat un singur hattrick în tricoul lui United, iar adversar a fost Newcastle. Cristiano nu i-a iertat nici de această dată și a deschis scorul chiar înainte de pauză.

Faza a fost concepută de Greenwood. United s-a cam chinuit în primele 45 de minute. Deși a avut posesia, trupa lui Solskjaer n-a creat ocazii de gol uriașe. Apoi, Mason a preluat frâiele și chiar înainte de pauză a tras năpraznic de la marginea careului, lateral dreapta.

Viva Ronaldo

Portarul oaspeților a bâlbțit mingea, care a ajuns la Ronaldo, pentru un gol simplu din 2 metri. Merită remarcat modul în care portughezul a judecat faza. A stat bine în linie cu adversarul său pentru a evita offsideul, apoi a țâșnit ca din pușcă spre poartă în eventualitatea unei greșeli, care a și venit.

1-0 la pauză și Old Trafford era în extaz. Însă, după pauză oaspeții, care s-au mișcat bine și în prima repriză, au profitat de relaxarea oamenilor lui Solskjaer și au egalat prin spaniolul Manquillo. Varane a fost prins într-o situație unu contra doi, a riscat o intervenție decisivă, dar a ratat mingea. Fotbalistul oaspeților a rămas singur cu De Gea și n-a ratat.

Bucuria ”coțofenelor” n-a durat mult, căci United a năvălit peste adversar din nou și Ronaldo a mai lovit o dată. Shaw a pătruns vertiginos în centrul terenului, Ronaldo s-a demarcat excelent, pasa a venit la timp, Cristiano l-a luat la fugă pe fundașul advers și a tras printre picioarele portarului. 2-1.

7 în 4

Apoi, a ieșit în evidență Pogba. Mai întâi a dat un assist pentru Fernandes, șut fantastic de la aproximativ 30 de metri de poartă, direct în vinclu. Merită lăudate și acțiunile lui Greenwood și Ronaldo care au tras câte doi oameni după ei, astfel Bruno a rămas nemarcat în centrul terenului.

Paul și-a încheiat show-ul cu încă o fază de calitate. Un-doi rapid cu Van de Beek, pasă către Martial, francezul sare peste minge care ajunge la Lingard. Jesse face o preluare scurtă, își depășește adversarul și trage fără spreanță pentru Woodman. 4-1 și stadionul erupe. Sărbătoarea începe pe Old Trafford și fanii care au reușit să facă rost de bilet la meci au rămas cu o amintire de neuitat.

Pogba a ajuns astfel la 7 pase decisive în primele 4 partide ale sezonului. Startul bun de sezon îi face pe fani să spere că francezul se va răzgândi și va semna prelungireal contractului cu Manchester United, înțelegere care va expira la vară.

Ce urmează

Pentru Manchester United urmează debutul în sezonul 2021-2022 în Liga Campionilor, în Elveția, pe stadionul lui Young Boys. Apoi, pentru ”diavoli” vine ”dubla„ campionat Cupa Ligii împotriva lui West Ham.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *