19, Sep 2018
United începe aventura în UCL în Elveția. Meciul nu se vede la TV

Manchester United debutează miercuri în ediția 2018-2019 a Champions League. ”Diavolii” deschid balul pe terenul celor de la BSC Young Boys, cu începere de la ora 22:00, partidă care nu va fi televizată și va putea fi urmărită doar pe www.digisport.ro.

Cine e Young Boys?

BSC Young Boys este campioana Elveției. Trupa din capitală a oprit hegemonia celor de la FC Basel, câștigând campionatul după o așteptare de 32 de ani, lucru pe care l-au mai reușit în alte 11 rânduri.

Deși nu are anvergura rivalei FC Basel, Young Boys este o formație cu pedigree european. E drept că ”galben-negrii” sunt la prima aventură în Champions League, dar în ultimii 10 ani au reușit să prindă grupele Europa League de nu mai puțin de 5 ori.

Jucătorii cheie

Fără îndoială, cei mai importanți jucători ai trupei elvețiene sunt Guillaume Hoarau (fotbalist trecut pe la PSG) și Miralem Sulejmani (ex-Ajax și Benfica).

Stil de joc

Ofensiv. Foarte ofensiv. Chiar dacă și-a pierdut antrenorul cu care a luat titlul, Young Boys a rămas o echipă care marchează mult. 19 goluri în primele 6 partide ale sezonului demonstrează asta. E drept, defensiva lui United e peste oricare alta din prima ligă elvețiană, dar chiar și așa elvețienii nu sunt un adversar de tratat superficial.

Atenție…

Stadionul celor de la BSC Young Boys se numește Stade de Suisse Wankdorf, dar două lucruri îl fac să fie special. În primul rând gazonul. Suprafața de joc pe care vor evolua Pogba & Co este una artificială, astfel că partida va fi cu atât mai incomodă.

Acoperișul stadionului este format din panouri solare, iar acestea generează suficientă electricitate într-un an încât ar putea alimenta 400 de case.

Lotul lui Mourinho

Jose Mourinho i-a lăsat în afara lotului pentru această partidă pe Valencia și pe Lingard. La lista absenților se adaugă și mai vechii accidentați Rojo și Jones.

Pe de altă parte Shaw, Darmian și Rashford vor fi titulari, iar tânărul Dalot ar putea debuta în tricoul ”diavolilor”.

GGMU!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *