17, Feb 2020
PROFIL DE LEGENDĂ! Gary, sângele fierbinte al diavolului

Drumul dintre Bury și Old Trafford trece pe M66, apoi pe M60 și durează vreo 30 de minute. Cam asta era rutina lui Gary Neville, în fiecare zi de meci. Vremuri grele, căci era într-o perioadă în care Liverpool domina Anglia.

Puștan de școală generală, Gary se mândrea că ține cu Manchester United, chiar dacă era singurul, în timpuri în care roșii din Liverpool erau la putere. Așa s-a îmbibat în el ura pentru formația liverpudliană, o ură pozitivă însă, care l-a făcut să devină fotbalist.

Sursă foto: talksport.com

Apoi Gary s-a făcut mare. Și s-a ambiționat să devină o legendă. N-a avut talent, dar a avut ambiția de a-și schimba radical adolescența și apoi viața după umilințele trăite ca și copil.

Fără să fie vreun artist al mingii, Neville s-a făcut remarcat prin ardoarea cu care făcea alunecări, cu dorința de a alerga până la ultima suflare și cu dragostea cu care juca pentru stema de pe piept. Mai ales în meciurile împotriva lui Liverpool.

Sursă foto: skysports.com

Timp de 19 sezoane în tricoul lui Manchester United, Gary Neville a prins 602 meciuri și câștigat nu mai puțin de 20 de trofee. A rămas în inimile multora dintre fanii lui Manchester United ca definiția fanului devenit legendă sau al diavolului cu sânge fierbinte.

Recomandare!!!

”Red” se numește autobiografia lui Gary Neville. V-o recomandăm. Este o carte absolut excepțională despre fotbalul jucat cu inima.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *