5, Aug 2020
Să vină FC Copenhaga! Manchester United – LASK Linz 2-1

Cum era de așteptat, fără să întâmpine mari dificultăți după un rezultat categoric în tur, 0-5, United va juca în următoarea fază a competiției. Numai doi titulari a aliniat Solskjaer împotriva celor de la LASK la retur: Maguire și McTominay, al doilea mai degrabă scos din schemă în ultimele meciuri din sezon. Să vină FC Copenhaga!

Chiar și așa, a fost obținută o victorie împotriva unei echipe conștientă că nu mai are ce pierde și care a jucat numai pentru proprii ei suporteri. LASK a deschis scorul pe Old Trafford în minutul 55 și părea că va obține victoria de onoare, având in vedere că United nu a tras niciun șut pe poartă în prima repriză!

Călcați pe orgoliu, diavolii au egalat după numai două minute. La capătul pasei lui Mata s-a aflat Lingard, cu (numai) cel de-al patrulea său gol din acest sezon în toate competițiile. Tot spaniolul l-a servit perfect și pe Martial, în minutul 88, după ce acesta intrase cu numai patru minute mai devreme.

Să vină FC Copenhaga!

După ce a încheiat sezonul pe locul 3 și calificarea obținută după meciul tur, United și-a permis să își păstreze pe bancă o bună parte dintre titulari, care, probabil, vor intra în schemă la meciul împotriva danezilor de la FC Copenhaga, următorul adversar al diavolilor. Dat fiind și faptul că totul se va decide după un singur meci, nu două cum se întâmpla până acum, United va alinia, cel mai probabil, aceeași prim 11 din ultima partidă din Premier League.

Meciul cu FC Copenhaga se joacă luni, de la ora 22:00, la Koln.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.


  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *