30, Sep 2018
Record negativ! Am egalat cel mai prost start de sezon din Premier League

Manchester United nu-și revine și egalează astfel cel mai prost start de sezon pe care clubul l-a avut în era Premier League.

”Diavolii” au pierdut cu 3-1 pe terenul celor de la West Ham United, după golurile marcate de Felipe Andreson, Lindelof (autogol) și Arnautovic, respectiv Rashford.

Record negativ

Meciul a fost la discreția gazdelor, iar victoria trupei lui Pellegrini nu a fost pusă la îndoială niciun moment pe durata partidei, elevii lui Mourinho oferind o nouă reprezentație de groază pentru fani.

Astfel, Manchester United adună doar 10 puncte după primele 7 partide ale sezonului, performanță negativă pe care a mai obținut-o doar în mandatul lui David Moyes, în era Premier League.

United a început în următoarea formulă:

De Gea – Young, Smalling, Lindelof, Shaw – Fellaini, Matic, McTomminay, Pogba – Lukaku, Martial.

Pe parcurs au mai intrat Mata, Rashford și Fred.

Ce urmează?

Vom avea două partide pe teren propriu. Mai întâi, marți, jucăm în Champions League, pe Old Trafford, împotriva celor de la Valencia, iar apoi, sâmbătă, în Premier League, contra lui Newcastle.

GGMU!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 1
  • De Romania MUSC

Pe aceeaşi temă “Record negativ! Am egalat cel mai prost start de sezon din Premier League

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *